Emin, nerde ve kaça temizlettiğini sormamın bi mahsuru var mı? malum aynı semtte oturuyoruz bana da lazım olur belki...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
r
i
0 Rh (+)Emin, nerde ve kaça temizlettiğini sormamın bi mahsuru var mı? malum aynı semtte oturuyoruz bana da lazım olur belki...
Harley Davidson Sportster XL883L
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
AB Rh (+)bugün 3000km bakımı, temizlikve yağlama yapılacak.
Regal Raptor Daytona DD 250 6c
Amasya
A Rh (+)Bugün 70 km de olan motorumun saatine sayı saymayı öğreteceğim :-D
Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel
Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Hava filtresini temizledim vidalarının hepsini sıkıp elden geçirdim sonra da bi güzel temizledim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Düz Giden Furkan - TNK![]()
2M is my life... Music & Motorcycle
r
i
0 Rh (+)spreyle egzostaki pas lekelerini çıkardım, ayna ayarı yamuktu onu düzelttim, kendime adam gibi bir sürüş eldiveni aldım, temizledim ve biraz gezindim...
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)Yıkadım duruladım kuruladım sildim cifledim wd40ladım bir daha sildim bir daha sildim bir daha sildim)) bakamıyorum şimdi, gözümü alıyo
))
Regal Raptor Daytona DD 250 6c
Amasya
A Rh (+)Dün biraz dolaşmıştım sabah erkenden kalktım açtım kontağı hiç elektrik yok sizden öğrendiklerimle direk sigortaya baktım gevşemiş hemen çalıştı sonra ;-) iyi ki varsınız ;-) Ben de sildim wd40 ladım debriyaj ayarını yaptım balata sürtünmesine çözüm bulamadım :-(
Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)