Bu gün motorumun radyatör unu söküp sanayiye gönderdin komple yapılıyor on jantimda girdiğim bir çukurdan oluşan egiklikte yarın yapılıyor. Artık tamirhanede çalıştığım için vaktiMde malzemeden oluyor
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Bu gün motorumun radyatör unu söküp sanayiye gönderdin komple yapılıyor on jantimda girdiğim bir çukurdan oluşan egiklikte yarın yapılıyor. Artık tamirhanede çalıştığım için vaktiMde malzemeden oluyor
Regal Raptor D250 Spyder
İstanbul-Gaziosmanpaşa
0 Rh (+)Radyatöre antifriz ekledim, gaz telini ayarladım. Paslı parçaları temizleyip yağladım. Pas sökerken bulaşık teli yada tel fırça çok işe yarıyor.
www.evafotofilm.com Düğün Fotoğrafçısı
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)Bugün motorumu 2 günlük istirahatinden sonra çalıştırıp işe geldim, azcık da bezle sildim işte![]()
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Dün tamir olan radyatör u taktım Süleyman Abi seni baya andım garajda radyatör tamiri aklıma geldi .😊
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)5 tl benzin aldım. Depo için küçük benim için büyük bir adım![]()
RR DD 250E-10
İzmir - Karşıyaka
0 Rh (+)Keratanın aynasını yeniledim![]()
Kawasaki vulcan 800
Tekirdağ Çerkezköy
A Rh (+)Bugün işten çıktıktan sonra motorumu evire çevire bi güzel temizledim.Gerekli yerleri yağladım genel civata,somun kontrolü yaptım ve kapak vidasının gevşemiş olduğunu fark edip hemen sıktım.Daytona kullananlar bilir bizim ön çamurluk biraz işlevsiz kalıyor radyatöre ve paçalara toz,çamur vs atıyor tekerlek.Epeydir aklımda olan plastik korumayı taktım.Yapıştırıcı biraz aktı ama o kadarda olur.Epeyde sağlam oldu ve işe yarıyor
![]()
![]()
Zamanı yenemezsin
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)