Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 145 Toplam 259 Sayfadan BirinciBirinci ... 4595135143144145146147155195245 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2587 adet sonuctan sayfa basi 1,441 ile 1,450 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,537
    Beğenilmiş
    1,546
    Alıntı endroad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Eray,

öncelikle ilk adımın hayırlı olsun, bundan sonra her dakikası ayır bir anı olacak emin olabilirsin.

Kendini hazır his etmen çok önemli, emin olman ve motorun üstünde emin olduğunu karşı tarafa aktarmak. Sekiz dediğinde benim de içim bir cız etti, çünkü en zorlandığım nokta orası idi. Sekizdeki sağa dönüşte tekerleğim 3 cm kadar taştı diye sınavı yapan gözetmenden ''başka hata yapmadığın için şanslısın'' lafı yemiştim.

Bütün bu sürecin en tuhaf yanı ise, sürücü kursun adayları A sınıfı Ehliyete (sadece Sınav desek daha doğru) 125'lik Kuba ile hazırlaması ama sınavdan bir gün önce MT07'nin gelmesi (benim için 350cc ve üstü yoktu daha önce) ve herkes o motor ile sınavdan önce iki tur atabilmesi.

Eğer yakınlarında var ise vitesli motoru olan, düşük cc olsun marka hiç önemli değil, rica et her gün 15 dakika bile mahallede turlar isen iki tekere ve viteslere daha kolay alışırsın.

Olacak bu iş inşallah

Bugün sağa dönüşleri sola an daha kolay yapabildiğimi fark ettim.Ben de bir 150 lik Yamaha ile çalıştım.Kursun bir 650 lik Yamaha sı da var ancak önce küçük olanla başlatıp sonra büyüğe geçeceğimi söylediler.Ağır motor olduğundan dolayı ben de bu yaklaşımı mantıklı buldum doğrusu.Etrafımda motorunu verip de açık alanda kullanmama izin verebilecek kimse yok.Daha doğrusu tanıdıklarım arasında motoru olan yok.Bir şekilde kurs harici de çalışıp pratik yapmam lazım.Haftada 2 kez 45 er dakikalık kullanım ile çok da fazla bir ilerleme kayıt edemeyeceğimi düşünüyorum.Manavgat bana göre gerçekten yaşaılacak yerlerin en başında geliyor.Ama küçük yerlerin imkanları da nispeten kısıtlı oluyor maalesef.Bugün yaşadığım kazanın etkisiyle çok korkarak oturdum Motorun üstünde.Şimdi ise epeyce bir rahatladım.Kullanıp pratik yapmadıktan sonra bunu aşamam.Belirttiğin gibi bana burada çalışabileceğim bir Motor lazım.

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,537
    Beğenilmiş
    1,546
    Maalesef ehliyet kursları,en azından Manavgat'ta kiler tam bir gerizekalı.Yahu 23 Mart ta direksiyon sınavım vardı.Hiç kullanamadığımı görünce Nisan ın ilk haftasında yapılacak olan sınava kayıt ettiler beni.Adamlar Pazartesi bir gün eğitim verdiler sözde !!! "Al bunu kullan.Biz trafiğe çıkacağız.Gelince ilgileneceğim" dedi ve gitti.Gelince de hiç bir şey göstermeden sonra bir ara vakit olursa çalışacağımızı söyleyerek gitti.Normalde çok ciddi arıza yapardım ancak sınav bitene kadar ses etmeyeceğim.Şimdi Pazartesi Motto Akademi ile ilk dersimize başlıyoruz.Bugün tüm konularda anlaşıp el sıkıştık.Cumartesi teori seminerinde buluşup parasını ödeyeceğim ve Halil Hoca ile de tanışmış olacağım.Halil Hoca İstanbul dan gelen ve Akademinin kurucusu ve ortağı olan kişi.Bana eğitim verecek olan İlhan Narcı ile üçümüz biraz sohbet edeceğiz.Sormam gereken yada sizin "Bunu da sor mutlaka" dediğiniz bir şey var mı ? Benim aklımda sıfır bilgi olduğundan sormam gereken şeyi bilemem.

Ayrıca bugün şirkette Genel Müdür ile toplantı yapıldı.Antalya da ikamet etmeyi arzuladığımı bildirdim.Hem çocuğun okulu,annemin hastane işlerİ hem de sosyal imkanlar dolayısıyla bunu tercih ediyorum.Benim kişisel sebeplerim ise Motor ekipman ve parçaları ile her tür aktivitenin Antalya da daha fazla olup yapılmasıdır.Motor için komple düzeni değiştirecek gibiyim
    CELİL (21.Mart.2019), endroad (21.Mart.2019), newmoon06tr (21.Mart.2019), Raci06 (21.Mart.2019) Bunu beğendi.

endroad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cemil Taşdemir
    Grafiker
     Rx3i EVO (Melek)
     Antalya
    Beğenmiş
    3,896
    Beğenilmiş
    568
    Alıntı Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maalesef ehliyet kursları,en azından Manavgat'ta kiler tam bir gerizekalı.Yahu 23 Mart ta direksiyon sınavım vardı.Hiç kullanamadığımı görünce Nisan ın ilk haftasında yapılacak olan sınava kayıt ettiler beni.Adamlar Pazartesi bir gün eğitim verdiler sözde !!! "Al bunu kullan.Biz trafiğe çıkacağız.Gelince ilgileneceğim" dedi ve gitti.Gelince de hiç bir şey göstermeden sonra bir ara vakit olursa çalışacağımızı söyleyerek gitti.Normalde çok ciddi arıza yapardım ancak sınav bitene kadar ses etmeyeceğim.Şimdi Pazartesi Motto Akademi ile ilk dersimize başlıyoruz.Bugün tüm konularda anlaşıp el sıkıştık.Cumartesi teori seminerinde buluşup parasını ödeyeceğim ve Halil Hoca ile de tanışmış olacağım.Halil Hoca İstanbul dan gelen ve Akademinin kurucusu ve ortağı olan kişi.Bana eğitim verecek olan İlhan Narcı ile üçümüz biraz sohbet edeceğiz.Sormam gereken yada sizin "Bunu da sor mutlaka" dediğiniz bir şey var mı ? Benim aklımda sıfır bilgi olduğundan sormam gereken şeyi bilemem.

Ayrıca bugün şirkette Genel Müdür ile toplantı yapıldı.Antalya da ikamet etmeyi arzuladığımı bildirdim.Hem çocuğun okulu,annemin hastane işlerİ hem de sosyal imkanlar dolayısıyla bunu tercih ediyorum.Benim kişisel sebeplerim ise Motor ekipman ve parçaları ile her tür aktivitenin Antalya da daha fazla olup yapılmasıdır.Motor için komple düzeni değiştirecek gibiyim
    Maalesef tüm sürücü kursları aynı uygulama yapıyorlar. Nasıla araba ehliyeti var nasılsa sınava geçer mantığı ile tabiri caiz ise salıyorlar çayıra. Profesyonel eğitimi alman çok iyi bir karar.
    CELİL (21.Mart.2019), Eray Aksoy (21.Mart.2019) Bunu beğendi.
    hayal edebiliyorsan yapabilirsin demektir...

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,537
    Beğenilmiş
    1,546
    Alıntı endroad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maalesef tüm sürücü kursları aynı uygulama yapıyorlar. Nasıla araba ehliyeti var nasılsa sınava geçer mantığı ile tabiri caiz ise salıyorlar çayıra. Profesyonel eğitimi alman çok iyi bir karar.

Aslında kendimi sıkarak,bazı ihtiyaçlarımdan feragat ederek alacağım eğitimi ancak her kuruşuna değer doğrusu.Adam üç gün dörder saat eğitim veriyor.İlk gün ilk saat te alacağım eğitim ile sınavı geçeceğimi garanti ediyor.Sonrasında ise bir çok konuda destek verip daha güvenli bir sürüş edinmeni sağlıyorlar.İnsan nasıl alışırsa öyle gider.Hazır yeni başlıyorken de doğru alışayım istedim.Diğer tüm eğitimlerini de alacağım ve sonra da yurtiçi ve yurtdışı konaklamalı uzun yol sürüş eğitimlerini de alacağım inşallah.
    endroad (21.Mart.2019) Bunu beğendi.

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Sonunda sipariş ettiğim fren ikaz lazer ışığı geldi. En kısa zamanda montajını yapıcam.

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (21.Mart.2019), endroad (21.Mart.2019), Eray Aksoy (21.Mart.2019), erkopaşa (21.Mart.2019), newmoon06tr (21.Mart.2019), Raci06 (21.Mart.2019) Bunu beğendi.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

newmoon06tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali YENİAY
    R CMSGT.
     Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
     Ankara
    Beğenmiş
    22,149
    Beğenilmiş
    3,462
    Alıntı Ömer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonunda sipariş ettiğim fren ikaz lazer ışığı geldi. En kısa zamanda montajını yapıcam.

Ömer, bu malzeme nin görsel fotolarini görmüştüm, taktiktan sonra sonucu paylaşır mısın ?

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eray Aksoy (21.Mart.2019), Ömer (21.Mart.2019) Bunu beğendi.
    OF COURSE, AIR FORCE

Ömer Yahşi
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Alıntı newmoon06tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ömer, bu malzeme nin görsel fotolarini görmüştüm, taktiktan sonra sonucu paylaşır mısın ?

Arabanın aküsüne bağlantı yapıp denedim ama telefon yanımda değildi çekemedim.
    Ama dediğin gibi montaj sonrası paylaşırım

CELİL (21.Mart.2019), Eray Aksoy (21.Mart.2019), newmoon06tr (22.Mart.2019) Bunu beğendi.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    50,531
    Beğenilmiş
    6,764
    Alıntı newmoon06tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ömer Hayırlı olsun çabuk geldi
    Artık sürüşlerde seni en arkaya alalım kimse bize yaklaşmasın
    endroad (21.Mart.2019), Eray Aksoy (21.Mart.2019), Ömer (21.Mart.2019) Bunu beğendi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    50,531
    Beğenilmiş
    6,764
    Bende motoru biraz cilaladım parlattım yaza parlak girelim belki müşteri çıkar

20190319_161540.jpg

20190319_161508.jpg
    endroad (21.Mart.2019), Eray Aksoy (21.Mart.2019), mxsrn (22.Mart.2019), newmoon06tr (22.Mart.2019), Ömer (21.Mart.2019) Bunu beğendi.
    Konu CELİL tarafından (21.Mart.2019 Saat 19:39 ) değiştirilmiştir.

Ömer Yahşi
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende motoru biraz cilaladım parlattım yaza parlak girelim belki müşteri çıkar

20190319_161540.jpg

20190319_161508.jpg
    Maşallah yanıyor makina

Keşke...
    "anladın sen onu

CELİL (21.Mart.2019), endroad (21.Mart.2019), newmoon06tr (22.Mart.2019) Bunu beğendi.

Sayfa 145 Toplam 259 Sayfadan BirinciBirinci ... 4595135143144145146147155195245 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Bu Konu için Etiketler