| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
Ankara
0 Rh (+)
Eray Aksoy (15.Nisan.2019), FouL (15.Nisan.2019), Ömer (15.Nisan.2019), Raci06 (15.Nisan.2019) Bunu beğendi.
OF COURSE, AIR FORCE

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cumartesi ehliyet sınavım varmış.Acilen Motto dan İlhan Hocayı arayıp bugün için sözleştik.Biraz sonra öğlen aradı 2 saat kadar çalışacağız.Kurs da verilen 600cc lik Yamaha XJ6 bana çok zor geldi.Ani ivmelenmesi,ağırlık merkezinin çok önde olması,motorun genel durumu itibariyle resmen pert olması beni çok zorladı.8 gidemedim.Yani 10 seferin 3 ünde ancak yapabildim.Sağolsun Hoca ile bugün çalışıp o eksiğimi gidermeye çalışacağız.temiz motorların fiyat olarak uçması da bayağı bir canımı sıkıp şevkimi kırdı doğrusu.Hiç gidip de çalışasım,sınava giresim bile yok.2015 model Regal Raptor Spyder için dahi sıkılmadan 19 bin lira istemişler.Millet gerçekten delirmiş durumda.Haziran da fiyatlar da artacak.Bu durumda benim motor işi bu sene hayalden öteye geçmeyecek sanırım
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Rx3i EVO (Melek)
Antalya
A Rh (+)hayal edebiliyorsan yapabilirsin demektir...

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Dopru diyorsun.Bugün motora daha da alıştım.8 gitmeyi ve neredeyse 60 derece yatafak sürmeyi başardım.Olay biraz motora alışma süreciyle alakalıymış.Bugün bayağı iyiydim.Ama bir sıkıntı da sınav parkuru ile.Bikdiğin köstebek yuvası gibi.Düz çizgi bölümünde birer karıştan az olmamak üzere tam 3 çukur var.8 çizilen yer engebeli ve yine çukur dolu.Slalom gidilen bölüm de çok bozuk bir zemin.Aslında kursun buranın resmini çekip Milli Eğitime yollaması lazım.Böyle bir yerde sınava girmek yeni sürücüler için çok zor.Çarşamba tekrar çalışıp sonrasında da Cumartesi 14:35 de sınava gireceğim.Inşallah sıkıntısız bir şekilde geçerim tek seferde.Bugün ki çalışmadan sonra epeyce bir güvenim yerine geldi.
Motor konusu ise tam bir muamma.Istenen fiyatlar gerçekten de hakkaniyetli değil.Nasıl bir motor denk gelir,Çin mi yoksa Japon mu olur bilemiyorum bu durumda ? Bekleyip göreceğiz.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)