Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 259 Toplam 259 Sayfadan BirinciBirinci ... 159209249257258259
Toplam 2587 adet sonuctan sayfa basi 2,581 ile 2,587 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Mkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet karakaş
    Cnc torna
     Hyosung gv 250
     Ankara
    Beğenmiş
    420
    Beğenilmiş
    319
    Alıntı deatheater Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi geceler Raptor Riders. Armin'e (Kiarmin) aldığımız gv 250de bir kat katalizör iptali vardı. Motoru aldığından beri ceza yemekten çekindiği için egzoz mu alsam susturucu mu alsam derken çareyi egzozları değiştirmekte bulduk zira bende kat iptali yaptırmayı düşünüyordum. Tabii Armin bu egzoz değiştirme muhabbetleri sırasında ceza yemiş bulundu. Pazartesi günü de tespit muayenesine randevu aldığı için artık şu işe bir el atalım dedik. Saat 19.00 civarı Enes ve Vlad'ın gelmesiyle kolları sıvadık. Benim egzoz korumalarını söktük sonra egzozu tutan cıvatalar yalama olduğu için bayağı uğraştık. O sırada Armin geldi benim egzozu söktükten sonra (egzozu tutan cıvataların kafasını kırıp cıvataları içerde bırakarak söktük tabii) Arminin egzozu söktük neyse ki onun cıvatalar yalama değilmiş en azından çoğu. Sonra benim egzozun içinde kalan cıvataları tekrar delip tekrar diş çektik. Sonra motorların başına geçip montajlama işlemine başladık. Bütün cıvatalar bulabildiğimiz kadar paslanmaz cıvata, yetmediği yerde de normal cıvata kullanarak değiştirildi. Motorların çalışmasında da bir sıkıntı yok marş bastık sorunsuz şekilde. Gece 2de anca bitti işimiz. Bu 7 saat süren egzoz çalışmasında emeği geçen Enes, Vlad ve Armine teşekkürlerimi iletiyorum. Kat iptalli egzoza geçtiğime göre "Loud Pipes Save Lives" diyebilirim sanırım. Şimdilik bu kadar...

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güzel Bi çalışma olmuş elinize sağlık bende geçenlerde bayrak demiri yaptırdım taa yıllar önce yaptırdığımız bayrak vardı bir gün takarım diyerekten bu günlere nasip oldu
    Google den foruma ekleyemiyordum foto buradan ekliyim

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), erkopaşa (1 hafta önce), karatepeemre2 (1 hafta önce), Küpeli (1 hafta önce), mskemal (1 hafta önce), newmoon06tr ( 6 Gün önce), Raci06 (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.

erkopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erkan dülger
    Öğretmen
     VFR 800X Crossrunner
     Ankara/Gölbaşı
    Beğenmiş
    13,424
    Beğenilmiş
    5,076
    Yılın ilk günü kar yağışı olsada motorlara marş bastım otoparkta. Yaklaşık 15 dk çalıştırdım 4 tur döndüm içeride. Kış günü binemesekte motor aşkı bir başka, sesini duymak yeter...

SM-A566B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), karatepeemre2 (1 hafta önce), Kediens ( 6 Gün önce), Küpeli (1 hafta önce), newmoon06tr ( 6 Gün önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.
    Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...

deatheater - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yiğit Efe Üstündağ
    Makine Teknisyeni
     Hyosung GV 250
     İstanbul - Küçükçekmece
    Beğenmiş
    5,230
    Beğenilmiş
    507
    İyi akşamlar Raptor Riders. Pazartesi akşam işten çıkıp eve giderken motorum arıza ışığı yaktı. Eve varınca kontrol ettiğimde sistem gerilimi yüksek hatası vermişti. Sonraki sabah işe giderken işe 1 km kala ışıklarda durduğumda motorun rölantisi git gide düştü ve istop etti daha da çalışmadı. Aküyü kontrol ettiğimde 10.6 volt veriyordu. Sonra gruptakilere de danışarak sorunun konjektör olduğuna karar verip konjektör siparişi verdim. Bugün de konjektörü kargodan alıp motorun başına geçtim. Önce seleyi sonra yan kapağı söküp konjektörle ulaştım ve soketlerini söktüm. Ama yeni aldığım konjektörün soketlerinin farklı olduğunu farkettim. Eski konjektörün soketlerini söküp yeni konjektöre lehimledim ve parçayı yerine taktım. Aküde yeterli voltaj olmadığı için marş basamadım ama kardeşimi çağırıp takviye yapıp motoru çalıştırdım. Arıza ışığı da söndü. Şimdilik sorun yok gibi gözüküyor benden bu kadar

CELİL ( 5 Gün önce), erkopaşa ( 5 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Küpeli ( 4 Gün önce), Resul.D ( 5 Gün önce), Tarmina ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.
    better to burn out than to fade away

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    50,477
    Beğenilmiş
    6,758
    Efe geçmiş olsun emeğine sağlık artık sende Gv ustası oldun 😋👍🖐🤟🏻
    deatheater ( 5 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Küpeli ( 4 Gün önce), newmoon06tr ( 4 Gün önce), Resul.D ( 5 Gün önce), Tarmina ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.

deatheater - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yiğit Efe Üstündağ
    Makine Teknisyeni
     Hyosung GV 250
     İstanbul - Küçükçekmece
    Beğenmiş
    5,230
    Beğenilmiş
    507
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Efe geçmiş olsun emeğine sağlık artık sende Gv ustası oldun
    Teşekkür ederim Celil abi ama hala çırak sayılırım sizin bilgi ve tecrübeleriniz ışığında ilerliyorum

CELİL ( 5 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Küpeli ( 4 Gün önce), newmoon06tr ( 4 Gün önce), Resul.D ( 5 Gün önce), Tarmina ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.
    better to burn out than to fade away

erkopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erkan dülger
    Öğretmen
     VFR 800X Crossrunner
     Ankara/Gölbaşı
    Beğenmiş
    13,424
    Beğenilmiş
    5,076
    Efe geçmiş olsun, bu motorlar bizi usta yapacak böyle böyle, eline sağlık.

SM-A566B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL ( 5 Gün önce), deatheater ( 5 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Küpeli ( 4 Gün önce), newmoon06tr ( 4 Gün önce), Resul.D ( 5 Gün önce), Tarmina ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.
    Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...

Resul.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

.
    M.T.K
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    5,755
    Beğenilmiş
    928
    Eline sağlık yiğit efe yapılmayacak birşey yok yeterki merak olsun
    CELİL ( 5 Gün önce), deatheater ( 5 Gün önce), erkopaşa ( 5 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Küpeli ( 4 Gün önce), newmoon06tr ( 4 Gün önce), Tarmina (1 gün önce) Bunu beğendi.

Sayfa 259 Toplam 259 Sayfadan BirinciBirinci ... 159209249257258259

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)

Bu Konu için Etiketler