[ATTACH=CONFIG]3836[/ATT[ATTACH=CONIMG_20260316_104358.jpgFIG]3836[/ATTACH]ACH] bende can sıkıntısına 3d ile fairing bastım boyanıp takildimi güzel duracak bukadar güzel olacağını tahmin etmemiştim açıkçası
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Keeway land cruiser
Ankara
A Rh (+)[ATTACH=CONFIG]3836[/ATT[ATTACH=CONIMG_20260316_104358.jpgFIG]3836[/ATTACH]ACH] bende can sıkıntısına 3d ile fairing bastım boyanıp takildimi güzel duracak bukadar güzel olacağını tahmin etmemiştim açıkçası
CELİL ( 4 Saat önce), deatheater ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 6 Gün önce), Kediens ( 3 Gün önce), Küpeli ( 6 Gün önce), Mkarakas ( 3 Gün önce), Raci06 ( 5 Gün önce), Tarmina ( 6 Gün önce) Bunu beğendi.

Hyosung GV 250
İstanbul - Küçükçekmece
A Rh (+)Herkese iyi günler Raptor Riders. Gvnin mekanik işlerini ekibin de yardımıyla nispeten bitirdikten sonra biraz custom yapma vakti geldi diye düşündüm. Öncelikle diğer motorlardan özenerek depoya beyaz led döşedim. Deponun sağına 3 soluna 3 adet koydum, biraz fazla oldu ama hava filtresi ve diğer kapaklar ışığı biraz kapattığı için çok abartı durmadı. Sonra görsel olarak tamamlaması için arka çamurluğa da led gerektiğini düşünerek 5 sağ 5 sola toplam 10 tane de arka çamurluğa koydum ama fazla oldu yeri göğü aydınlatıyordum. Dün akşam çamurluğu yine söküp 10 taneden 5 taneye düşürdüm daha güzel oldu. Birde Armin'in yardımıyla aldığım batwingi taktık. Yanından bağlantı ayakları ve üst pleksisi çıkmadı. Pleksiyi kendim çizip sanayide kestirdim. Batwingin üstüne pleksiyi koyup delikleri işaretleyip deldikten sonra cıvata somunla pleksiyi elle bükerek bağladık. Batwingi motora bağlamak için için de üst 2 deliği L şeklinde sacla uzatıp kelepçeyle gidona bağladık. Alttaki delikler gidona yetişmeyince mesnetin cıvatasını kullandık orda çok acayip bükümler yaptık. Sonuç benim içime sindi Armin'e tekrardan teşekkür ediyorum. Sırada boya işi var
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
better to burn out than to fade away
Honda-CL250
Ankara
A Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Resul & Efe emeklerinize sağlık makineler güzelleşiyor emeğinize sağlık keyfini çıkarmak için yaza az kaldı. 👍🤟🤟
Şu anda 33 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 32 misafir)