Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 262 Toplam 262 Sayfadan BirinciBirinci ... 162212252260261262
Toplam 2614 adet sonuctan sayfa basi 2,611 ile 2,614 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Resul.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

.
    M.T.K
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    6,417
    Beğenilmiş
    1,004
    [ATTACH=CONFIG]3836[/ATT[ATTACH=CONIMG_20260316_104358.jpgFIG]3836[/ATTACH]ACH] bende can sıkıntısına 3d ile fairing bastım boyanıp takildimi güzel duracak bukadar güzel olacağını tahmin etmemiştim açıkçası
    CELİL ( 4 Saat önce), deatheater ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 6 Gün önce), Kediens ( 3 Gün önce), Küpeli ( 6 Gün önce), Mkarakas ( 3 Gün önce), Raci06 ( 5 Gün önce), Tarmina ( 6 Gün önce) Bunu beğendi.

deatheater - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yiğit Efe Üstündağ
    Makine Teknisyeni
     Hyosung GV 250
     İstanbul - Küçükçekmece
    Beğenmiş
    6,296
    Beğenilmiş
    597
    Herkese iyi günler Raptor Riders. Gvnin mekanik işlerini ekibin de yardımıyla nispeten bitirdikten sonra biraz custom yapma vakti geldi diye düşündüm. Öncelikle diğer motorlardan özenerek depoya beyaz led döşedim. Deponun sağına 3 soluna 3 adet koydum, biraz fazla oldu ama hava filtresi ve diğer kapaklar ışığı biraz kapattığı için çok abartı durmadı. Sonra görsel olarak tamamlaması için arka çamurluğa da led gerektiğini düşünerek 5 sağ 5 sola toplam 10 tane de arka çamurluğa koydum ama fazla oldu yeri göğü aydınlatıyordum. Dün akşam çamurluğu yine söküp 10 taneden 5 taneye düşürdüm daha güzel oldu. Birde Armin'in yardımıyla aldığım batwingi taktık. Yanından bağlantı ayakları ve üst pleksisi çıkmadı. Pleksiyi kendim çizip sanayide kestirdim. Batwingin üstüne pleksiyi koyup delikleri işaretleyip deldikten sonra cıvata somunla pleksiyi elle bükerek bağladık. Batwingi motora bağlamak için için de üst 2 deliği L şeklinde sacla uzatıp kelepçeyle gidona bağladık. Alttaki delikler gidona yetişmeyince mesnetin cıvatasını kullandık orda çok acayip bükümler yaptık. Sonuç benim içime sindi Armin'e tekrardan teşekkür ediyorum. Sırada boya işi var

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL ( 4 Saat önce), karatepeemre2 ( 10 Saat önce) Bunu beğendi.
    better to burn out than to fade away

karatepeemre2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Karatepe
    Bahçıvan
     Honda-CL250
     Ankara
    Beğenmiş
    2,848
    Beğenilmiş
    361
    Alıntı deatheater Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi günler Raptor Riders. Gvnin mekanik işlerini ekibin de yardımıyla nispeten bitirdikten sonra biraz custom yapma vakti geldi diye düşündüm. Öncelikle diğer motorlardan özenerek depoya beyaz led döşedim. Deponun sağına 3 soluna 3 adet koydum, biraz fazla oldu ama hava filtresi ve diğer kapaklar ışığı biraz kapattığı için çok abartı durmadı. Sonra görsel olarak tamamlaması için arka çamurluğa da led gerektiğini düşünerek 5 sağ 5 sola toplam 10 tane de arka çamurluğa koydum ama fazla oldu yeri göğü aydınlatıyordum. Dün akşam çamurluğu yine söküp 10 taneden 5 taneye düşürdüm daha güzel oldu. Birde Armin'in yardımıyla aldığım batwingi taktık. Yanından bağlantı ayakları ve üst pleksisi çıkmadı. Pleksiyi kendim çizip sanayide kestirdim. Batwingin üstüne pleksiyi koyup delikleri işaretleyip deldikten sonra cıvata somunla pleksiyi elle bükerek bağladık. Batwingi motora bağlamak için için de üst 2 deliği L şeklinde sacla uzatıp kelepçeyle gidona bağladık. Alttaki delikler gidona yetişmeyince mesnetin cıvatasını kullandık orda çok acayip bükümler yaptık. Sonuç benim içime sindi Armin'e tekrardan teşekkür ediyorum. Sırada boya işi var

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Işıl ışıl parlıyor batwingte çok yakışmış

SM-S721B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL ( 4 Saat önce) Bunu beğendi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,520
    Beğenilmiş
    6,870
    Resul & Efe emeklerinize sağlık makineler güzelleşiyor emeğinize sağlık keyfini çıkarmak için yaza az kaldı. 👍🤟🤟
    karatepeemre2 ( 3 Saat önce) Bunu beğendi.

Sayfa 262 Toplam 262 Sayfadan BirinciBirinci ... 162212252260261262

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 37 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 36 misafir)

1. CELİL

Bu Konu için Etiketler