| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)hastane de olmak gündüz için engel..cadı kızım,koçum oğlum gece için engel.bugün biraz tenhayız..elimden geldiğimce paylaşımda olmak istiyorum.beni yüzümden diğer doktor arkadaşlarımda motora geçti..hafiften öğretiyoruz.
sizlerden de çok şey öğreniyorum..bence marka farketmeksizn tüm motorcular bu forumu dikkate almalı..dürüst,paylaşımcı ve çok sevimli..aynı senin gibi..![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)oyh [smilie=greencolorz: Teşekkür ederim hocam, teveccühünüz. Diğer meslektaşlarınızı da camiamıza katmış olmanız ne kadar güzel. Ben de bunu yapabilmeyi isterdim.
Daha geçen istanbula gittiğimde Celil abi Salih abi vs. konuşurken sizin de adınız geçti, andık sizleri de hocam. konu nereden bağlandı şimdi hatırlamıyorum da :mrgreen: olur da şu bahsi geçen geziyi yaparsak, oralardan geçerken sizlerle de tanışmak kısmet olur inşallah. Sizden de öğreneceğimiz çok şey var, orası su götürmez bi gerçek![]()
"CaRPe DieM"
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)gezinize içim gidiyor..5 sene önce 3 arkadaş izmir-g.antep 10 gün sürecek şekilde gezmiştik.zevkli ve sorunsuzdu.ancak o zamanlar muayenehane vardı.serbesttik..şimdi geziniz illaki yaz sezonu ki bodrum yazın kazanır kışın yer..büyük ihtimal katılamıcam.ancak 1 gece mola verirseniz yeşil efe rakınız benden..beklerim..sanırım celil'inde tanıdıkları varmış.ortam güzel olur..beklerim.:D
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)İnşallah ben de ortamınıza katılır, muhabbetinizde yer alırım sayın hocam.. :|
"CaRPe DieM"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)