Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı DR.ALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerden icap etti acep..
    Aslında çok aktif biri olarak, çok nadir cevap yazıyosun, genelde teknik ve yararlı bilgiler fikirler veriyorsun. Seninle çok muhabbet etme fırsatımız olmadı hocam :mrgreen:
    "CaRPe DieM"

DR.ALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ALPASLAN ÖZTAŞ
    Diş doktoru
     RR 250E-9
     BODRUM
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında çok aktif biri olarak, çok nadir cevap yazıyosun, genelde teknik ve yararlı bilgiler fikirler veriyorsun. Seninle çok muhabbet etme fırsatımız olmadı hocam :mrgreen:
    hastane de olmak gündüz için engel..cadı kızım,koçum oğlum gece için engel.bugün biraz tenhayız..elimden geldiğimce paylaşımda olmak istiyorum.beni yüzümden diğer doktor arkadaşlarımda motora geçti..hafiften öğretiyoruz.
    sizlerden de çok şey öğreniyorum..bence marka farketmeksizn tüm motorcular bu forumu dikkate almalı..dürüst,paylaşımcı ve çok sevimli..aynı senin gibi..

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı DR.ALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hastane de olmak gündüz için engel..cadı kızım,koçum oğlum gece için engel.bugün biraz tenhayız..elimden geldiğimce paylaşımda olmak istiyorum.beni yüzümden diğer doktor arkadaşlarımda motora geçti..hafiften öğretiyoruz.
    sizlerden de çok şey öğreniyorum..bence marka farketmeksizn tüm motorcular bu forumu dikkate almalı..dürüst,paylaşımcı ve çok sevimli..aynı senin gibi..
    oyh [smilie=greencolorz: Teşekkür ederim hocam, teveccühünüz. Diğer meslektaşlarınızı da camiamıza katmış olmanız ne kadar güzel. Ben de bunu yapabilmeyi isterdim.

Daha geçen istanbula gittiğimde Celil abi Salih abi vs. konuşurken sizin de adınız geçti, andık sizleri de hocam. konu nereden bağlandı şimdi hatırlamıyorum da :mrgreen: olur da şu bahsi geçen geziyi yaparsak, oralardan geçerken sizlerle de tanışmak kısmet olur inşallah. Sizden de öğreneceğimiz çok şey var, orası su götürmez bi gerçek
    "CaRPe DieM"

DR.ALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ALPASLAN ÖZTAŞ
    Diş doktoru
     RR 250E-9
     BODRUM
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    gezinize içim gidiyor..5 sene önce 3 arkadaş izmir-g.antep 10 gün sürecek şekilde gezmiştik.zevkli ve sorunsuzdu.ancak o zamanlar muayenehane vardı.serbesttik..şimdi geziniz illaki yaz sezonu ki bodrum yazın kazanır kışın yer..büyük ihtimal katılamıcam.ancak 1 gece mola verirseniz yeşil efe rakınız benden..beklerim..sanırım celil'inde tanıdıkları varmış.ortam güzel olur..beklerim.:D

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    İnşallah ben de ortamınıza katılır, muhabbetinizde yer alırım sayın hocam.. :|
    "CaRPe DieM"

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)