Alıntı Anilgardiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bugün itibari ile almış oldugum 2012 model Spyder 250 modeli ile izin verirseniz aranızdayım , 4500 km'de , aklımda hep 350 'lik vardı ama 250 lik kafama yatınca kacırmak istemedim yani uzun lafın kısası , RR ailesinde olmaktan mutluluk duydum , jinlun'um varken yine aile gibiydik , hiç bir dışlama , hiç bir kötü davranış kimseden ufacık kırıcı bir kelime hissetmedim, duymadım , ve cok teşekkür ediyorum , Celil abiye de Özellikle çok çok çok teşekkürlerimi iletiyorum ve Allah Razı Olsun diyorum , o kadar başını şişirdik , fazlasıyla yardım etti , abi duy beni duy , cok duygusalım bu satırları yazarken :D:D yakın zamanda fotoğraflarla süslicem inşallah bu konuyu herkese iyi sürüşler ve iyi forumlar , tekeriniz her daim düz bassın inşallah ..
Anıl hayırlı ugurlu olsun kardeşm,az bir zaman once motoruna kavursursun yazdık sen hemen yeni spyderla cıktın karsımıza,kaza bela vermesin,Birde ufak bir tavsiye daha onceden spyder kullanmamıssan motor donuslerde cok kıvrak değildir temkinli ol,birde sola donerken cok yatma ki ayaklık yere sürmesin.Buluşmalarda gorusmek üzere