| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin bence rr ailesinin bir ferdi olmak büyük avantaj. Ailemizde herkes birbirine yardım ediyor ve bu aidiyet duygusu insanı harika![]()
Konu mrtckrt tarafından (29.December.2012 Saat 02:03 ) değiştirilmiştir.

Regal Raptor DD250E-9B 2011
İzmir
AB Rh (+)Hayırlı olsun![]()
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Anıl hayırlı ugurlu olsun kardeşm,az bir zaman once motoruna kavursursun yazdık sen hemen yeni spyderla cıktın karsımıza,kaza bela vermesin,Birde ufak bir tavsiye daha onceden spyder kullanmamıssan motor donuslerde cok kıvrak değildir temkinli ol,birde sola donerken cok yatma ki ayaklık yere sürmesin.Buluşmalarda gorusmek üzere
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)önceden spyder kullanmışlığım yoktu 2 dklık bir tur dışında , beşiktaştan aldım motoru anadolu yakasına getirdim , garaja cektim bi kaç eksiği vardı stop lambası patlamıştı onu değiştirdim , bi de sol ayak dayama çakmaydı , onu orijinaliyle değiştirdim , sonra garaja cektim bıraktım motoru, sonra eski motora bindim ve , o kadar ufak geldi ki eski motor anlatamam , Spyder kim ne derse desin cidden büyük bir AŞK'mışhani çalışırken olmasa bile , celil abi durumumu biliyo bu konuda , diğer günler kesinlikle yanınızdayım
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)