Aynen hocam ama kararlıyım boykotumuzla bursadaki tüm regalcileri örgütledikten sonra görücem ben onun büyüklüğünü ve babalığını![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
dd 250 e-10
Bursa
0 Rh (+)Aynen hocam ama kararlıyım boykotumuzla bursadaki tüm regalcileri örgütledikten sonra görücem ben onun büyüklüğünü ve babalığını![]()
DD 250-E6c Daytona
Bursa
B Rh (+)yapalım hakikaten birşeyler. emre motora falan ufaktan bir şikayet pek sallayacaklarını sanmasam da deneyebiliriz.
dd 250 e-10
Bursa
0 Rh (+)parça problemi yaşamadıkça ben oraya kolay kolay uğramam bidaha ama topluca bi şikayet etkili olabilir diye düşünüyorum.
Asya Pars 250
istanbul
0 Rh (+)zaten garanti neye yarıyorki benim garantim bimek üzere fakat birkere bile garantiden birşey deyiştirmediler gerekte yok zaten bana göre tabiki..
!BENİM BİR HAYALİM VAR ! :? hayalimin olması !
dd 250 e-10
Bursa
0 Rh (+)bence tüm bursalı regalciler olarak bi daha oraya gitmemek onlara verilecek en iyi cezadır tabi gitmek isteyen arkadaşların işine karışmak değil niyetimiz insanları sömürmelerini engellemek .
Asya Pars 250
istanbul
0 Rh (+)bence genel merkezle görüşün başka bir kişiye verdirin servisi başkasıyla anlaşsınlar sizin şikayetlerinizi göz ardı edemezler
!BENİM BİR HAYALİM VAR ! :? hayalimin olması !
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Heyt be yurun Arkadaşlar kim tutar sizi
Her ne kadar bursada olmasam da gönülden destekliyorum sizi . Valla motora biniyoruz diye iyice zengin , züppe sanıyorlar sanayiciler adamlar yontulacak kaz diye bakıyor :(
Hay ben bu düzenin .............
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)