sen sadece fiyat ne olur diye düşün. bence 200 lira ya fark eder yada etmez. eğer uçurum olacak kadar fyat farkı koyarlarsa bunun karşılığını vermeleri gerek.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
GV 250
istanbul
A Rh (+)sen sadece fiyat ne olur diye düşün. bence 200 lira ya fark eder yada etmez. eğer uçurum olacak kadar fyat farkı koyarlarsa bunun karşılığını vermeleri gerek.
Konu mrtglc tarafından (11.Ocak.2013 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir.
yk
yk
B Rh (+)Acikcasi v motor koyarlarsa ben 1000 tl fark veririm. Yani suan bnm motoruma 1000tlye garantili v twin yapilacak olsa, gozumu kirpmam. Yani 7000 e aldim birkac ay evvel, 8000 veririm. Kassa kassa 8500. ama 10.000 yazarlarsa 250 lik motora, gider 3. El dragstar alirim 600 luk. Ha v teini koyarken cc yukseltirlerse fiyatta artsin ona borsey diyen yok. Ancak 800 cc lik bir spyder olacaksa, tasariminin da degismesi gerekli. Ne bileyim depo kalinlasmali, tekerlekler kalinlasmali.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)2013 fiyatlar listelerde zamlı görünsede genelde indirimli satış yapılır şubatta fuar sonrasında zamlı satışlar başlar![]()
Asya Pars 250
istanbul
0 Rh (+)sabırrr bakarsın bonba bir modelle çıkarlar bellimi olur karlı çıkarsın![]()
!BENİM BİR HAYALİM VAR ! :? hayalimin olması !
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)ne yani abi fiyatlar ne zaman uygun olacak nisan gibi mi?
dayanamıyorum arkadaşlar bana bir kaç kişi moral versin lütfen... valla billa gidip ikinci el de olsa alıp gelesim var fena heves ettim motor ve ehliyet haricinde herşey hazır bugün gittim iki çift bot aldım :(
toplama bilgisayar gibi oldu iş :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)