çok sırıtan bi yer olduğundan nikelajlı bişey yapmak gerekli. Ben beceremedim. Erkan bi parça yaptı bana sağolsun. yaldızlı soba boyasıyla boyamıştı o da kurumamış kabu kabuk kalkmış. Sakın öyle bi hataya düşme. Hazır varsa bende alayım piyasadan.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)çok sırıtan bi yer olduğundan nikelajlı bişey yapmak gerekli. Ben beceremedim. Erkan bi parça yaptı bana sağolsun. yaldızlı soba boyasıyla boyamıştı o da kurumamış kabu kabuk kalkmış. Sakın öyle bi hataya düşme. Hazır varsa bende alayım piyasadan.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce dx.com dan sipariş ettiğim ürünler ptt kargo aracılıgıyla elime geçti.Ürünler profesyonelce paketlenmiş.Aynaların görünüm çok iyi bire bir aynı fakat kapak kısmı(iskeletor eli olan kısım)plastik küçük bir darbede kırılacakmış gibi.Arka stop lambası beklediğğimden iyi çıktı,elcikler ise yanlış =(( ben düz ucu sivri model istemiştim oluklu bi model gelmiş yapacak bişe yok maalesef,ama siteyi beğendim başka siparişler verecek kadar güvendim 3/1 hata olsada = )) ürünler aşağıdadır.
![]()
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)hayırlı olsun..sanal market alışverişlerinde illaki olur böyle şeyler..içine sindiyse takma kullan gitsin..yalnız elcikler şekil itibarı ile enteresan valla:mrgreen:
Honda Shadow 750
A Rh (+)evet yau elcikler böle şey gibi duruyo ımmmhhh şey işte neydi adı = )))))
DD 250-E6c Daytona
Bursa
B Rh (+)hayırlı olsun. stop hakkaten güzelmiş. bide stopları taktığında yanarken fotoğraf isteriz : )

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Serkan stop lanbası düşündüğümden büyükmüş güzel duruyor
elcikler için sizle aynı fikirdeyim
aynada güzel görünüyor güle güle kullan
bu sipariş işlerinde uzmanlar artıyor çok iyi![]()
Honda Shadow 750
A Rh (+)
Honda Shadow 750
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)