Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ferit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar...
    1800 kmde spyder aldım şuan 6700 kmde. aldığım günden beri arka balata tarafından (yada ben öyle hissediyorum en azından) bir cikleme geliyor. ritmik olarak teker döndükce cik cik ötüyo, tabii ki devir yükselince ses duyulmuyo ama 1.2. viteste baya rahatsız edecek şekilde ses çıkarıyor. sorun bir noktada yani hep aynı yerde ses çıkarıyor, birisi kendi servisi olmak üzere 2 ustaya gösterdim. servis önce balataları değiştirdi, sonra ses devam edince; ''spyderlarda böyle ses olur yapcak bişey yok'' gibi ebleh bi cevapla geçiştirdi. diğer usta zincir çok uzun olduğu için zincirden ses geldiğini savundu,yağladı fakat ses geçmedi... nedir bu ses bilen yada tahmini olan varsa, yardımını bekliyorum.
    Bendede aynı ses (ritmik cik cik sesi) ön tekerden geliyo...yavaşken daha belirgin... En son balata spreyi sıktım o da geçirmedi... ön balatalarda temiz... motoru yıkayınca arada geçiyo... :?:?: ama aşağıda arkadaşın dediğini izmirde bi "usta" bulursam yaptırmaya çalışırım... :( bu arada ön balataları değiştirmek istesem kaça patlar takribi?
    Konu guento tarafından (25.Mart.2013 Saat 02:36 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)