eyvallah handojoe usta bide motoruma bi kavuşabilsem tam olacak. valla bu tür gazlar artarsa motor almak için önümdeki engelleri yok sayar hemen alırım![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
Eskişehir
0 Rh (+)eyvallah handojoe usta bide motoruma bi kavuşabilsem tam olacak. valla bu tür gazlar artarsa motor almak için önümdeki engelleri yok sayar hemen alırım![]()
http://www.youtube.com/watch?v=S9uMs4WJLR8
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)o motru aldığında motorun için en uygun beslenme menüsünü sana aslanburclu verecektir sen yaz büyük abilerin seni bulup yönlendirecektirhosemario Nickli Üyeden Alıntı
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
yok
Eskişehir
0 Rh (+)aslan burcunu bırakda bu beslenme menüsüde ne oluyor? yoksa ayağımız yerden devamlı kesileceği için çokmu kilo alacağız bunun içinmi?
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)ha ha ha ha hayı dostum motorun için kafana bir sürü şey takılacak hep soru soracaksın işte onlar seni bulacak kim mi AKSU ABİ, ASLANBURCLU, OKAN ABİ,MÜSLÜM BABA bu ismler ve benzerihosemario Nickli Üyeden Alıntı
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)sen iiysimi hosemario önce bi forumlara gir... raptorunuzun resmi bölümünü, anayer rr bölümü falan bi araştır... yapılan şekilsel modikasyonları bi incele... oraları bi oku... bu kadar kolaya kaçma... kalın lastik olayna gelince... yapmaya çalıştığın şey şu haliyle fiziki olarak mümkün olmayan bi şey... önce sen makinayı bi al.. sonra modifiye et... 250'lik bi makina için yeterince kalın lastikler bunlar... tek sorunları lastik hamuru... hamur çok sert olduğu için bazı arkadaşlarımızda- ki bende dahilim- yol tutmama sorunuyla karşılaşıldı... bu sebeple ilerde canın isterse metzeler ve ya muadili başka bi marka lastikle değiştirebilirsin... ama önce bi rr sahibi olmanda yarar var... sen bekle bizi orda 21 haziran perşembeden itibaren küçük guruplar halinde eskişehire gelicez... hatta beklemem dersen emrahss dan da bilgi alabilirsin... kendiside eskşehirde ikamet etmektedir...
SSUUUUuuu...!
yok
Eskişehir
0 Rh (+)ahhhh aahhhh inşalah o tarihte eskişehirde olurum. çünkü dizi çekimlerimiz bu hafta bitiyor sezon tatiline giriyoruz bende antalyaya kaçmayı düşünüyordum. eğer bi aksilik olmaz ve benide aranıza kabul ederseniz ( motorum olmadığından ) aranızda olmaktan çok büyük mutluluk duyarım. agresus bende şimdi boş zamanımda olduğumdan forumları geziyordum. başlığıma msj geldiğini görünce hamen döndüm forum gezime kaldığım yerden devam ediyorum şimdi. hazırcılığı sevdiğimi pek söleyemem , çünkü çaba olmazsa sonucunda olmayacağının farkında olan biriyim.saygılar
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)dizi çekimimi oyuncumusun yönetmen mi yoksa teknik eleman yada kameraman ve diğer hangi şık kı işaretleyeceksin bakalım
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)eywallah... saygıda sevgide bizden... antalyaya gitmedn emrahssla irtibata geç derim... madem dizi çekimi diyosun jandarmaya illaki işin düşmüştür... neyse sen emrahssla irtibata geç...
SSUUUUuuu...!
yok
Eskişehir
0 Rh (+)oyuncusu baba figüran olarak başladım ilk çekimlerden itibaren yönetmenimiz tarafından keşfedilince oyunculuk basamaklarına adımımı attımeskişehirde bu dizi yüzünden diziye giren her figüran oyuncuyum dediği için eskişehir sınırları içersinde herkes kendini oyuncu olarak görüyor buda işimizi sıradanlaştırıyor. halbuki dizi bitiminde bu kadar kişi arasında sadece benim ismim geçer castta. işte böle şimdi istanbulda 2 dizi ile görüşüyorum. inşallah olur tek sorun dizilerin hengi semtlerde çekildiğini bilmediğimden konaklama durumu. eskişehirdeki gibi dizi oyuncularını misafir edilecek otel olayı olmuyor. neyse benim hikayem böyle işte!...
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)vay anasını sayın seyirciler... bende müzisyenim müzikleri yapayım barii ekmek parası senin için sevindim dostum başarılar oyuncu dostlarım vardı benimde hepsi kafadan tırlak avrpa yakasından burhan, yabancı damat tan ruhşen ve bir anadolu ateşinden dost elver(olacak o kadar da da oynadı) ama şimdi pek görüşmüyoruz şöhret sarhoşluğu şarap sarhoşluğuna benzemiyor. küçük dağları yeniden yaratiyor adama neyse... :(hosemario Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)