oyuncusu baba figüran olarak başladım ilk çekimlerden itibaren yönetmenimiz tarafından keşfedilince oyunculuk basamaklarına adımımı attımeskişehirde bu dizi yüzünden diziye giren her figüran oyuncuyum dediği için eskişehir sınırları içersinde herkes kendini oyuncu olarak görüyor buda işimizi sıradanlaştırıyor. halbuki dizi bitiminde bu kadar kişi arasında sadece benim ismim geçer castta. işte böle şimdi istanbulda 2 dizi ile görüşüyorum. inşallah olur tek sorun dizilerin hengi semtlerde çekildiğini bilmediğimden konaklama durumu. eskişehirdeki gibi dizi oyuncularını misafir edilecek otel olayı olmuyor. neyse benim hikayem böyle işte!...

yok
Eskişehir
0 Rh (+)
eskişehirde bu dizi yüzünden diziye giren her figüran oyuncuyum dediği için eskişehir sınırları içersinde herkes kendini oyuncu olarak görüyor buda işimizi sıradanlaştırıyor. halbuki dizi bitiminde bu kadar kişi arasında sadece benim ismim geçer castta. işte böle şimdi istanbulda 2 dizi ile görüşüyorum. inşallah olur tek sorun dizilerin hengi semtlerde çekildiğini bilmediğimden konaklama durumu. eskişehirdeki gibi dizi oyuncularını misafir edilecek otel olayı olmuyor. neyse benim hikayem böyle işte!...