Allah daha büyük kazalardan korusun, geçmiş olsun :(
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Allah daha büyük kazalardan korusun, geçmiş olsun :(
DD 250-E6c Daytona
Bursa
B Rh (+)geçmiş olsun hocam. sevindirici tarafı sen iyisin, gerisi halledilir mutlaka.
Regal Raptor Daytona 250
İzmir
A Rh (+)çok geçmiş olsun, allah beterinden korusun..
GV 250
istanbul
A Rh (+)geçmiş olsun allah beterinden saklasın.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Korhan çok geçmiş olsun sende bir şey olmaması teselli verici allah beterinden sakınsın
kırılan parça çokta olsa kaynakla yapılabiliyor en fazla 60-70 tl tutar :(
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)Arkadaşlar çok teşekkür ederim. olacağı varmış diyip geçiyorum bende.Umarım hiçbirimiz daha büyük bir kaza ile karşılaşmayız. Türkiye Koşullarında Çok dikkatli olmamız gerekiyor malesef.
parça kaynatma işi benimde ilkte aklıma geldi hatta forumda kaynatan arkadaşlarda var. ama akşam resim çekip burda paylaşıcam. iki yerden kırıldı koruma demirini ilk fırsatta yaptırmayı düşünüyorum. faydası hem bana hemde motora çok büyük.
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Korhan gecmis olsun,kaza basliklarini acarken bile bir tuhaf hissediyorum,birdha yasamazsin umarim.O pedali tek bulabilirsen cuzi bir miktara halledeblirsin ama genelde takim olarak satilir, ben Ali ustadan kaynak yaptrdim birkac gun motorunu birakman lazim,usta da anadolu yakasnda yaptriyor kaynagi ama uygun fiyatla cikarsin isin icinden
Daytona 250
Antalya/Alanya
B Rh (+)geçmiş olsun
Regal Raptor Dadyw-9
sivas
0 Rh (+)çook geçmiş olsun koruma demirinin önemi büyük 2 kez bacaklarımı kopmaktan kurtardı şuan yürüyebliyosam koruma demirim sayesindedir en kısa zamanda bi tane edinmelisin
Sizler biyere gitmek için arabaya binersiniz
Biz ise motora binmek için biyerlere gideriz
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)çok sağol cevdet. bende bu cumartesi götürücem ali ustaya orda karar veririz artık hangisi daha sağlıklı olursa onu yaptırmayı düşünüyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)