Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 5 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu
Toplam 76 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı UCANLAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    110 TL bugun yapıldı.Anadıolu sigorta 77 Yalova plaka.Geçen sene 99 tl ydi. hasarsızlık indirimi olduğu halde fiyat 10 tl yükselmiş.Bu birtek Türkiye'de olur heralde..
    Mayısta arabanın kasko ve sigortası var haziranda da muayenesi.Birde arabaya 4 lastik muayeneden önce gerekiyor.Yandım Allah
    :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    Ben 06 ankara plaka olduğu halde 260 tl bayıldım 10 gün önce.

SERDAR KAYACIK
    EKLEKTRONİK
     XVS-650 DRAGSTAR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Verilen teklifler içerisinde 800 küsür tl bile olan var.Niye böyle sordum yapmak istemeyen firma yüksek fiyat verirmiş..Sigorta yaşa ve plakaya göre çok değişiklik gösteriyor.Alıcağınız araçları mümkünse İstanbul plaka almayın.Yalova'nın gözünü seveyim.Noterden sonra emniyete gittim ve 15 dk sonra ruhsatı elime verdiler.şok oldum.Birde benim sigortacı normalde gemi v.s işleri ile uğraşan büyük firma.arkadaşın akrabası olduğu için işyerindekilere yardımcı oluyor.Özel fiyat alıyor firmalardan.

bedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bedirhan erdil
    motorsıklet tasarım
     regal raptor 250 dde9
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    250 klasık yaş 24 78 tl ye yaptırdım aksıgorta acentesınden. 2 ay once 07 plaka
    antalya yol yardım hizmeti : 0532 332 86 36

CR0W - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nuri Kabak
    grafiker
     Regal Raptor 250 cc Spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    selam dostlar malum benim motor işi biraz uzadı (ehliyet yüzünden) anca işlemlere başladım istanbulda zorunlu trafik sigortası 250cc spyder için 263 TL biyat çıkartı artı eksi 10 tl oynuyor baktığım yerlerde :/ bumudur yani fiyat birde size danışayım dedim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,695
    Beğenilmiş
    7,114
    Alıntı CR0W Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam dostlar malum benim motor işi biraz uzadı (ehliyet yüzünden) anca işlemlere başladım istanbulda zorunlu trafik sigortası 250cc spyder için 263 TL biyat çıkartı artı eksi 10 tl oynuyor baktığım yerlerde :/ bumudur yani fiyat birde size danışayım dedim
    Bu konuda kimse net fiyat veremiyor çünki firmalar kişiye özel fiyat veriyor söyleyebilecegimiz tek şey usanmadan her siğorta fimasından mutlaka fiyat alınması gerekiyor içlerinden 1 tanesi diğerlerinden çok düşük fiyat verebiliyor kolay gelsin

Nuri Kabak
    grafiker
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    eyw. celil hocam aldığım fiyat en uygunu sanırım 11 tane firma dolaştık arkadaşlarla bugünde plaka ve ruhsat işleri tamamlandı şimdi ayın 24 ü gelmek bilmez..

kadir kerpiç
    Eğitimci
     regal raptor DD 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abim sen sigortayı hangi firmadan yaptracaksın. Senin fiyat uygunmuş bende ordan yaptırayım.
    eyw. celil hocam aldığım fiyat en uygunu sanırım 11 tane firma dolaştık arkadaşlarla bugünde plaka ve ruhsat işleri tamamlandı şimdi ayın 24 ü gelmek bilmez..

Nuri Kabak
    grafiker
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı kadir-25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abim sen sigortayı hangi firmadan yaptracaksın. Senin fiyat uygunmuş bende ordan yaptırayım.

dostum dosya işyerinde kaldı sabah işe geçince yazarım burdan ;)

ama istersen motorunun özelliklerini felan yaz ben sorayım arkadaşa beraber kamplara gittiğim bi arkadaşım yardımcı oldu en son zaten

Celil hocam profil resmimdende belli olduğu gibi sıkıyorum bayaa bi :P :D

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,695
    Beğenilmiş
    7,114
    Hadi hayırlısı az kaldı sık dişini

Zekeriya beyaz
    öğrenci
     pejo 103
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Mayıs ayında bende 8-10 tane sigortacıyla görüşüp fiyat almıştım. Yaşın genç ve büyükşehir diyerek bana 300 liradan aşağı fiyat söylemediler. İnternetten araştırdım;

Güneş Sigorta ve Dubai Group sigorta acentelerinden T:C vererek 95-110 tl arasında fiyat almıştım. Sigortacının yanına gittiğimde sade ve sadece 72 TL çıktı :D

Arkadaşlar sigortacılar, bankacılar ve seyyar satıcılar dünyanın en ...... yalancılarıdır. Lütfen pes etmeyin fiyat sormaya devam edin.

Ufak bir anektot. Bana 280 tl fiyat veren allianz sigorta şubesindeki adam kartını uzattı ve dedi ki benden daha ucuz fiyata bulursan ben 20 tl eksiğine yapacam. Hadi gitde bul dedi. Güneş sigorta diyince ben al saan telefonunu da veriyim dedi dükkandaki 3-5 kişinin yanında. 3 gün sonra 72 TL ye yaptırdığım sigorta belgelerini dükkana faxladım. Daha sonra da çayını içmeye gittiğimde yine bekledim ki dükkanda 3-5 tane müşteri olsun yanında rezil edeyim diye. Sonra lafı çevirdi yok onlar kaza anında yardımcı olmuyorlar falan filan diye...

Tekrar ediyorum, güneş sigortaya mutlaka danışın onlar genelde 10-15 tane firmanın bayiliğini alıyorlar ve tek seferde sana 10 farklı rakam verebiliyorlar. En ucuzunu seçin işte :D
    If you want to be happy for a single day 'Drink'
    If you want to be happy for a year 'Marry'
    If you want to be happy through a life 'Ride'.

Sayfa 5 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)