| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Verilen teklifler içerisinde 800 küsür tl bile olan var.Niye böyle sordum yapmak istemeyen firma yüksek fiyat verirmiş..Sigorta yaşa ve plakaya göre çok değişiklik gösteriyor.Alıcağınız araçları mümkünse İstanbul plaka almayın.Yalova'nın gözünü seveyim.Noterden sonra emniyete gittim ve 15 dk sonra ruhsatı elime verdiler.şok oldum.Birde benim sigortacı normalde gemi v.s işleri ile uğraşan büyük firma.arkadaşın akrabası olduğu için işyerindekilere yardımcı oluyor.Özel fiyat alıyor firmalardan.
regal raptor 250 dde9
antalya
B Rh (+)250 klasık yaş 24 78 tl ye yaptırdım aksıgorta acentesınden. 2 ay once 07 plaka
antalya yol yardım hizmeti : 0532 332 86 36
Regal Raptor 250 cc Spyder
istanbul
A Rh (+)selam dostlar malum benim motor işi biraz uzadı (ehliyet yüzünden) anca işlemlere başladım istanbulda zorunlu trafik sigortası 250cc spyder için 263 TL biyat çıkartı artı eksi 10 tl oynuyor baktığım yerlerde :/ bumudur yani fiyat birde size danışayım dedim
istanbul
A Rh (+)eyw. celil hocam aldığım fiyat en uygunu sanırım 11 tane firma dolaştık arkadaşlarlabugünde plaka ve ruhsat işleri tamamlandı
şimdi ayın 24 ü gelmek bilmez..
regal raptor DD 250
istanbul
A Rh (+)
istanbul
A Rh (+)
dostum dosya işyerinde kaldı sabah işe geçince yazarım burdan ;)
ama istersen motorunun özelliklerini felan yaz ben sorayım arkadaşa beraber kamplara gittiğim bi arkadaşım yardımcı oldu en son zaten
Celil hocam profil resmimdende belli olduğu gibi sıkıyorum bayaa bi :P :D
pejo 103
ankara
B Rh (+)Mayıs ayında bende 8-10 tane sigortacıyla görüşüp fiyat almıştım. Yaşın genç ve büyükşehir diyerek bana 300 liradan aşağı fiyat söylemediler. İnternetten araştırdım;
Güneş Sigorta ve Dubai Group sigorta acentelerinden T:C vererek 95-110 tl arasında fiyat almıştım. Sigortacının yanına gittiğimde sade ve sadece 72 TL çıktı :D
Arkadaşlar sigortacılar, bankacılar ve seyyar satıcılar dünyanın en ...... yalancılarıdır. Lütfen pes etmeyin fiyat sormaya devam edin.
Ufak bir anektot. Bana 280 tl fiyat veren allianz sigorta şubesindeki adam kartını uzattı ve dedi ki benden daha ucuz fiyata bulursan ben 20 tl eksiğine yapacam. Hadi gitde bul dedi. Güneş sigorta diyince ben al saan telefonunu da veriyim dedi dükkandaki 3-5 kişinin yanında. 3 gün sonra 72 TL ye yaptırdığım sigorta belgelerini dükkana faxladım. Daha sonra da çayını içmeye gittiğimde yine bekledim ki dükkanda 3-5 tane müşteri olsun yanında rezil edeyim diye. Sonra lafı çevirdi yok onlar kaza anında yardımcı olmuyorlar falan filan diye...
Tekrar ediyorum, güneş sigortaya mutlaka danışın onlar genelde 10-15 tane firmanın bayiliğini alıyorlar ve tek seferde sana 10 farklı rakam verebiliyorlar. En ucuzunu seçin işte :D
If you want to be happy for a single day 'Drink'
If you want to be happy for a year 'Marry'
If you want to be happy through a life 'Ride'.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)