yatırdığın meblayı kabul ettilerse ne sorun olacak boşver...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)abi bugün yatırdımm saat 3 te haberim oldu son gün oldugundan , hemen gittim 4 gibi bankaların vergi işlemleri sıkıntılıydı , hemen basa basa yagmurda vergi dairesine gitim
2012 model 250 Spyder vergisi 49.5 tl![]()
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bende az önce internetten vergi dairesi sitesine kredi kartıyla ödedim 101.5 tl spyder 350cc
vergisi az olsun diye 59 plakayı değiştirmedim ama kurtuluş yok![]()
GV 250
istanbul
A Rh (+)model yılı düştükçe vergi düşer arkadaşlar. Celil abi 59 plakanın sadece sigortada artısı oluyordu. onuda serbest yaptıklarından artık farketmiyor. mtv de bir artısı yok plakanın. tüm türkiyede sabit.
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)