eh be kaldera baba nerdesin yahu iki silah çekemedik birbirimize
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)eh be kaldera baba nerdesin yahu iki silah çekemedik birbirimize
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
RR 250E
İstanbul
B Rh (+)Abi ne taksi tutacak , gidince al bitane regal orda enfazla 500 dolardır , taksiye verceen paraya onu alırsın soonada dönerken satarsın 200 dolara olur biterbana eğer valizine sığarsa bi çift egzost getirir misin :P
bu arda Jackie Chan çinli , hatta Çinin milli kahramanı adam.
KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
İstanbul
B Rh (+)vahşi batıda her sabah bir haydut uyanır..handojoe Nickli Üyeden Alıntı
en hızlı silahşörden daha hızlı olmak zorundadır..
vahşi batıda her sabah bir kaldera uyanır
en hızlı hayduttan daha hızlıdır....ve hayattadır. :D
Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)kaldera Nickli Üyeden Alıntı
vahşi batıda hayatta kalmak ayakta kalmaktır
sessiz olacaksın kulakların iyi duyacak, gizleneceksin gözlerin iyi görecek. hızlı silah çekmek yetmez ilk atışta vuracaksın, ikinci bir şansın olmayabilir.
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)ne kadar hızlı çekersen çek o kadar çinliyi vurtamasın son kursunu ezilmeden kendine sakla :=
RR 250E
İstanbul
B Rh (+)Bi efsaneyi çökertmek istemezdim ama eski batıda düellodan çok birbirlerini sırtlarından vuruyolarmış, düello yaparlarsada birbirlerini ilk atışta öldürmek diye bir şey yokmuş , vuramıyorlarmışdüellolarda tabancanın kabzasıyla kafaya vurmak suretiyle ölenler kurşunla ölenlerden fazlaymış
![]()
Clint abi ile Kaldera hariç gerisi fos bu cowboy ların
Türkiyeyokmu buralarda bir Dadaloğlu, bir Karamurat, Çaka bey, Karacaoğlan......... nerededir arkadaşlar anadolu kowboylarla dolmuş?![]()
34 SJA 30' DU BİR ZAMANLAR ARTIK YOK VEDE OLMAYACAK...- www.aykutkaragol.info
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)aykutum gıymatlımaykut Nickli Üyeden Alıntı
yavaş ol hiçde dolmamış hani nerde biri edirnede biri ist.da ikiside sempatizan zaten onlarıda öyle kabul etcez boş ver takılsınlar kafalarına göre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)aslanburclu ağabeyim sempatizandan da öte yaşıyoruz bunu abi kendi şahsıma ama! kovboy olmaklada övünmüyorum üstünlükte taslamıyorum. iğneleyici eleştirilerinide bekliyorum arz ederim komutanım.aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)handojoe Nickli Üyeden Alıntı
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: iyi o zaman hadi biraz takılayım sana
biiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr: kovboy çoban değildir.. covboy sürücüdür nemi sığır sürücüsü bir yerden bir yere sığır sürüsü götürür getirir ama çoban güdücüdür alır sürüyü otlak mera gezdirir otlatır doyurur ve geri getirir sahiplerine teslim eder.
ikkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii: covboy (motosikletciler gibi) özgürlüğü ve atını sever ayrıca iyi avcıdır özellikle kementle
üççççççççççççççççççççç: bizim avcılar gibi iyi atıcıdır fakat bizim avcılar attımı savurur covboy attımı indirir.
neyse covboy işi bu kadar ama ben sana daha çok çingeneliği hatta çeri başılığını yakıştırıyorum
nedenmi hayatı ,,,,, müziği,,,,,,, doğayı,,,,,, enstürüman kullanmayı ,,,,, içmeyi,,,,, gezmeyi,,,, ve gacıları sevdiğin için :P :P :P :P :P :P
kızmadın demiiiii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: istersen kız dost içinden geldiğini söylermiş bandanalı çingenem benimm
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)