Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

kartezyenx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet
    memur
     sattım
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Konsolos eşinin çarptığı Filiz İnal’ın durumu ciddiyetini koruyor

İsviçre Konsolosu Florian Köppel'in eşi Andrea Köppel’in Beşiktaş’ta eşiyle birlikte bulunduğu motosiklete çarpması sonucu ağır yaralanan Filiz İnal’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
    Beşiktaş Bebek Cevdetpaşa Caddesi'nde geçtiğimiz gün meydana gelen kazada İsviçre Konsolosu Florian Köppel'in eşi Andrea Köppel, Doğan Durmuş İnal (49) ile eşi Filiz İnal'ın (41) üzerinde bulunduğu 34 JS 2612 plakalı motosiklete çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet üzerinde bulunan çift savrulmuş ve kazada Filiz İnal ağır yaralanmıştı. Eşinin sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yapan Doğan Durmuş İnal, “Eşimin durumu ciddiyetini koruyor. Doktorlarla görüştüm. Hayati tehlikesi devam ediyor. Hiçbir gelişme yok. Hepimiz bekleme içerisindeyiz. Hastaneden 6 saatte bir açıklama yapıyorlar ve açıklama hiç değişmiyor. Durumu kritik” dedi.
    “Bu bana göre trafik kazası değil” diyen İnal, “Ben bütün bu konuların üzerine şunu vurgulamak istiyorum. Dün çok iyi değildim. Bugün çok az olsun, azıcık olsun beynimi toparlayabildim. Bu bana göre trafik kazası değil. Trafik kazası arkadan hızla gelip frene basıp çarpan bir araçtır. Bu bir trafik kazasıdır. Fakat hızla gelip daha da hızlanıp size vuruyorsa bu cinayete teşebbüstür. Ardından bir vatandaşın ‘dur’ demesine rağmen durmuyor, üzerine sürüyorsa bu yine cinayet teşebbüsüdür. Ardından avukatım bayanın gözaltına alınmasını sağlamış. Çarpan kişi karakola ve savcılığa giderken kaza yaptığı araçla soğukkanlılıkla direksiyona oturup aracı kendisi sürmüş karakola, yüzünde en ufak vicdan bile yok. Biz Türküz, bizim dedelerimiz diğerlerinden aşağıda değildir. Bizi üçüncü sınıf vatandaş olarak görüp çarpıp kaçmamalılar. Halkımızdan destek bekliyoruz. Değerimizin farkına varmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.
    Kazaya neden olan kişilerin özür dilemediklerini ifade eden Filiz İnal’ın kız kardeşi Sema Turhan ise, “Olayı öğrendikten sonra hastaneye geldik. Oradan farklı bir hastaneye geldik. Bu süreç içinde konsolosluktan veya kaza yapan kişiden hiçbir destek görmedik. Bu hastaneye gelmemiz bizim için şans. Bu hastane çok iyi. Ablamın durumu ciddiyetini koruyor. Bu kazaya neden olan şahıs buraya bir kere bile gelip özür dilemedi. 15 saat sonra iki konsolos görevlisi geldi ve yeni haberdar olduklarını söylediler” dedi.
    Öte yandan, Filiz İnal’ın geçtiğimiz pazar günü eşiyle birlikte yakınlarının yemek davetine katıldığı öğrenildi. İnal’ın davet öncesinde eşiyle ele ele çekindiği son görüntülerinde Filiz İnal'in çok neşeli olduğu gözleniyor.

MS alıntı
    Konu kartezyenx tarafından (09.February.2013 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir.

ibanez_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem KAYIŞ
    Tüketici Elektroniği Ürün Uzmanı
     Şu Sıra Yok :(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    DİKKAT....

KONU İLE İLGİLİ ETKİNLİK ORGANİZE EDİLMİŞTİR...

5 Şubat 2013 günü Filiz ve Doğan İnal'ın motorsikletine arkadan çarpıp Filiz'i ağır yaralayan ve hiç durmadan kaçan Andrea Köppel'i ve diğer tüm trafik asilerini, kural tanımazları, vicdansız ve insanlıktan nasibini almamışları en sessiz duruşumuzla protesto etmek için toplanıyoruz..

Sessiz oluyoruz çünkü o melek Filiz'imiz halen uyuyor, dinleniyor; sessiz desteğimizi görecek ve aramıza geri dönecek !

İsviçre Başkonsolosluğu
    Esentepe Mah. Büyükdere Cad. 173
    1. Levent Plaza A Blok Kat:3
    P.K. 90
    TR-34394 Levent-Sisli-Istanbul

İLGİLİ LİNK AŞAĞIDADIR...
    https://www.facebook.com/events/346126212166618/
    İlk Göz Ağrım
    Keeway Superlight 150

İkinci Demir Atım
    Hyosung GV250

Şu An Yok :(

TEL; 0536 317 60 57

Just Ride....!!!

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Orada olacak herkese minnet duyarım.. Keşke ben de orada olabilseydim...
    "CaRPe DieM"

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)