Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Parçalarını kıyaslayamıycam ama bugüne kadar parça pahalılığından yakınan arkadaş görmedim.. Gereken parçalar gerektiği fiyatta diyelim..

Kronik arıza olarak. Spyder'larda ve daytonalarda bi senkromeç pulu (Şanzımanda) sıkıntısı olabiliyor. Garantisi varsa servise gidip hallettirebiliyorsunuz. Onun dışında RR'lar genel olarak 20 bin km civarında şanzıman dişlilerinin yenilenmesini isterler. Çok baş ağrıtan problemi yoktur Regal raptorun. Ki başına gelebilecek herhangi bir arızada sıkıntıda, servise tamirciye gitmeden bile, bu foruma başvurarak, sıkıntının ne olduğunu neden olduğunu nereden nasıl yaptırabileceğini ne kadara mal olabileceğini öğrenebilme şansın var. (Başka bir forumda, bunu bulamazsın. Ki çin malı markaların fan klübü forumu yoktur)

Verdigin bilgiler icin tesekkur ediyorum. iyi bir seçim yapmak gerekiyor. orjinal yan çantası ve sis fari olanlar cok farkli duruyor sanki daha dolu gözüküyor. Artik kararim bu yonde. Siyah olanlar ve T gidon olanlar tercihim olacak. Sahibindene baktim fiyatlar çok şişlik geldi bana beklemekte fayda olacagini dusunuyorum. Bilgiler icin tekrar tesekkurler.