Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

tedirginsazan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

caner kadir
    sigortacı
     az kaldı olucak :)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Borellı ledow alınırmı.

Arkadaslar selamlar. Borelli ledow 2010 model sandik kirma henuz toptanmis ve plaka dahi takilmamis sıfır km de. V motor avantajmidir dezavantajmidir? Parca sıkıntısı yaşanırmı? Bu motor alinirmi alinmazmi alinirsa kaca alinir. Bilginize ve tecrubeleri ize ihtiyacim var. Yazacaklariniz karar vermem8 sağlayacak tir. Yardimlarinizi bekliyorum.

DR.ALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ALPASLAN ÖZTAŞ
    Diş doktoru
     RR 250E-9
     BODRUM
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    V Twin motorlar çok farklı açılarda tasarlanmıştır (bir pistonun ortasından diğer pistonun ortasına ölçülür), açı çoğaldıkça motorun çalışması daha dar olanlara göre daha düzgün olur. Doğal olarak, açı arttıkça V twin motor hacim olarak (genişlik değil) daha uzun (ve daha büyük) olur.(Honda shadow'da 52 ,suzuki de 43,Yamaha'da 75 gibi.)
    V-Twin motorun şu gibi avantajları vardır: Düşük ağırlık, yüksek tork, ve iyi devir üretmek. V-Twinlerin aynı zamanda düşük beygir gücü ve hız ve açıya bağlı olarak yüksek vibrasyon gibi dezavantajları da vardır.hyosung 90 v motordur..dolayısıyla diğer twinlere göre avantajlı ve daha dengelidir.(ibanez ile görüş bu konuda).

cxm 250 en500 görünümlü bir alet..0 alıyosanpiston ayarı ve duman lastiklerini hemen ayara sokmanı tavsiye ederim..zira hiç kimse bunu yaptırmadığı veya bilmediği yada paylaşmadığı için motorun sorunları bitmiyor..bide bildiğim kadarıyla debriyaj mili çubuğu kolay kırılıyormuş..

benim tavsiyem çinli ise raptor..

japon ise shadow..kolay gelsin..
    Konu DR.ALP tarafından (19.Şubat.2013 Saat 23:46 ) değiştirilmiştir.

caner kadir
    sigortacı
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı DR.ALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    V Twin motorlar çon farklı açılarda tasarlanmıştır (bir pistonun ortasından diğer pistonun ortasına ölçülür), açı çoğaldıkça motorun çalışması daha dar olanlara göre daha düzgün olur. Doğal olarak, açı arttıkça V twin motor hacim olarak (genişlik değil) daha uzun (ve daha büyük) olur.(Honda shadow'da 52 ,suzuki de 43,Yamaha'da 75 gibi.)
    V-Twin motorun şu gibi avantajları vardır: Düşük ağırlık, yüksek tork, ve iyi devir üretmek. V-Twinlerin aynı zamanda düşük beygir gücü ve hız ve açıya bağlı olarak yüksek vibrasyon gibi dezavantajları da vardır.hyosung 90 v motordur..dolayısıyla diğer twinlere göre avantajlı ve daha dengelidir.(ibanez ile görüş bu konuda).

cxm 250 en500 görünümlü bir alet..0 alıyosanpiston ayarı ve duman lastiklerini hemen ayara sokmanı tavsiye ederim..zira hiç kimse bunu yaptırmadığı veya bilmediği yada paylaşmadığı için motorun sorunları bitmiyor..bide bildiğim kadarıyla debriyaj mili çubuğu kolay kırılıyormuş..

benim tavsiyem çinli ise raptor..
    "
    japon ise shadow..kolay gelsin..
    Bende rapdor bakiyordum ama boy 1.85 ve sorun olabilecegini soyluyorlar.

Yoksa en azi dan nikelajlari cazip gorunuyordu.
    Diger bahsettigim motor ile ilgili bir fiyat bilginiz varmi kaca alinir yada kaca ali sa iyidir?

DR.ALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ALPASLAN ÖZTAŞ
    Diş doktoru
     RR 250E-9
     BODRUM
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    2500-4000 arası geziyor borelliler......boyun sorun olmaz benle aynısın...ancak aldığın borelliyi satamama gibi bir sorunun olabilir.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Borelli ne yav :? yenilir mi içilir mi :mrgreen: O motoru alırsan nerede yaptırcan hiç servisini gördün mü

Alıntı tedirginsazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende raptor bakiyordum ama boy 1.85 ve sorun olabilecegini soyluyorlar.
    O söyleyenleri öpüyorum yanacıklarından :mrgreen: nerede benim kulem müvekkilim can kardeşim, buralardaydı az önce :mrgreen: müvekkilim senin boyun kaçtı la, 1.92 miydi

Umarım mesaj anlaşılmıştır
    "CaRPe DieM"

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Borelli ne yav :? yenilir mi içilir mi :mrgreen: O motoru alırsan nerede yaptırcan hiç servisini gördün mü

O söyleyenleri öpüyorum yanacıklarından :mrgreen: nerede benim kulem müvekkilim can kardeşim, buralardaydı az önce :mrgreen: müvekkilim senin boyun kaçtı la, 1.92 miydi

Umarım mesaj anlaşılmıştır
    Muvekkilin kurban ossun sana:lol::lol:

Dostum borelli yerine spyder tercih etmen halinde her anlamda kazancli cikarsin.Benim boyum 198 ve spyderlar ozellikle 2012 kasalar haricinde(cunku ayakliklar geri cekildi) uzun boylular icin teredutsuz alinacak motorlar arasinda

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muvekkilin kurban ossun sana:lol::lol:

Dostum borelli yerine spyder tercih etmen halinde her anlamda kazancli cikarsin.Benim boyum 198 ve spyderlar ozellikle 2012 kasalar haricinde(cunku ayakliklar geri cekildi) uzun boylular icin teredutsuz alinacak motorlar arasinda
    Görmeyeli çok uzamışsın sen :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Kulem benim.. :mrgreen:
    "CaRPe DieM"

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    ya cevo da ki boy da pehh arkadaş ya
    adamlara karşılaştığımız yada buluştumuzda
    tokalaşıp kafa tokuşurken kendimi garip hissediyorum.
    iç güdüsel olarak direk elini öpesim geliyor ardından bana harçlık filan veriyor off nese ç...

bu arada ledow kullandım ben ADI V onun sadece
    bisiklet tadında motordur
    regalden tek iyi yanı amartsörleri dir

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Borelli Ledow kullnıcısı bir Deniz abimiz vardı , gecen aylarda motosikletçim yani Yüksel Bey'in oradan bir daytonayla takas etmişti o sıra biraz konuşma fırsatımız oldu , 3 kere datcaya gidip gelmiş motorla rahat bir şekilde sıkıntısız , görüşüm şu ki , motor bi km ye kadar sorun cıkarmıyor ama cıkardıktan sonra dökülüyo , reklam afişi gibi sanki bi yer dökülünce diğer taraflarda gidiyo , bir görüşüm daha var , makine daytona ve segmentine göre fazla ufak kalıyo , aa buraya oturucaktım vites pedalı da tam dibimdeymiş yaa falan , chopper değilde enduro hissi veriyo ufaktan , deniz abinin motoru da 10.000 km'deydi yalnış hatırlamıyosam , ama fazlasıyla dökülmüştüü makine bütün cekiciliğini kaybetmişti yani .. görüşlerim budur bir de Raptor alamıyorsan ve o fiyatlarda bir makine arıyorsan eğer Bisan Roadstar 250 ya da , Lifan 250 öneririm , sıkıntısız makineler oldugunu biliyorum . parça sıkıntısı yaşamayacagın içinde rahat edeceksin . neyse fazla konuştum görüşmek üzere
    Konu Anilgardiyan tarafından (20.Şubat.2013 Saat 03:16 ) değiştirilmiştir.
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

caner kadir
    sigortacı
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Anilgardiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Borelli Ledow kullnıcısı bir Deniz abimiz vardı , gecen aylarda motosikletçim yani Yüksel Bey'in oradan bir daytonayla takas etmişti o sıra biraz konuşma fırsatımız oldu , 3 kere datcaya gidip gelmiş motorla rahat bir şekilde sıkıntısız , görüşüm şu ki , motor bi km ye kadar sorun cıkarmıyor ama cıkardıktan sonra dökülüyo , reklam afişi gibi sanki bi yer dökülünce diğer taraflarda gidiyo , bir görüşüm daha var , makine daytona ve segmentine göre fazla ufak kalıyo , aa buraya oturucaktım vites pedalı da tam dibimdeymiş yaa falan , chopper değilde enduro hissi veriyo ufaktan , deniz abinin motoru da 10.000 km'deydi yalnış hatırlamıyosam , ama fazlasıyla dökülmüştüü makine bütün cekiciliğini kaybetmişti yani .. görüşlerim budur bir de Raptor alamıyorsan ve o fiyatlarda bir makine arıyorsan eğer Bisan Roadstar 250 ya da , Lifan 250 öneririm , sıkıntısız makineler oldugunu biliyorum . parça sıkıntısı yaşamayacagın içinde rahat edeceksin . neyse fazla konuştum görüşmek üzere
    Verdiğin bilgiler için teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla Bisan Roadstar 250 ya da Lifan 250 veyahut Borelli Ledow gibi motorların hepsi aynı kasalara aynı parçalara kısacası aynı yapıya sahip, sadece markaları değiştirilmiş ve öyle ithal edilmiş motorlar. Bu olayda beni iyice ikileme sokmakta. Ne zor şeymiş imkanlar kısıtlı olunca iyi bir motor almaya çalışmak. Borelli Ledow da cazip gelen tek şey sıfır oluşu ve yaklaşık 3000 3200 tl ye anahtar teslimi alabilecek olmamdı. Ama sanırım cazip olsada mantıklı bir alış veriş olmayacak:(

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)