| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
az kaldı olucak :)
istanbul
AB Rh (+)Arkadaşlar yardımcı olma zamanınız geldi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3478183/detay/
bu motor sahibi arkadaş formumuza üyemidir ? ve arkadaşlar nasıl motordur ve alınır bir motormudur. izmirde istanbuldan gidip alıcam olursa şayet nakliyat işini nasıl halletmem gerekir?
:?::?::?:
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)km fazla..şanzıman-motor-sekman iyi irdelenmeli..herkesin motoru tıkır tıkır çalışıyor zaten..iyi bir usta iyi bir şekilde bakmalı..km ye göre son sahibi olursun.2006 sını 2500 peşinle aldım bu arada..izmir de Engin var..msj görünce el atar konuya..
Daytona DD 250E-6C
İstanbul Pendik
0 Rh (+)balansörlü makina al derim titreşimsiz rahat edersn![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)caner iki makinanın motoru yürürü arasındaki fark yok kasalar e9 küçüktür ve dengesi daha rahattır E10 spyder büyük kasalıdır ön teker ileride olduğundan dengesi biraz alışma ister ama çok kısa sürede alışırsın hiç motor kullanmamış bir çok arkadaş spyder le başladı ve çok kısa sürede rahatlıkla zorlanmadan kullandı sende sıkıntı çekmezsin kolaylıkla alışırsın iki makinanında üzerine otur bak hangisi sana hitap ediyorsa ona yönelirsin
ilanı yeni gördüm bence boşver düzgün makinaya benzemiyor ve alp in dediği gibi çok yüksek km de
uygun fiyatlı makina bakıyorsan alttaki makina en uygun olanı gibi görünüyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15120049/detay
Konu CELİL tarafından (21.February.2013 Saat 14:43 ) değiştirilmiştir.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Araç sahibiyle yakinen konuştum... Motoru mecburiyetten satıyor. Memlekete kesin dönüş yapacakmış ve motoru götüremiyor. Babasının haberi yokmuş motordan :mrgreen: satmam lazım abi diyor :mrgreen: motorun arızası kazası yok. Daha bu hafta manifoltları orjinalleri ile değiştirtmiş. Son olur fiyatını bize 2750'ye bıraktı... Abi sen daha iyi anlarsın temiz mi değil mi, gel sen bak istersen diyo :|
Takdir size kalmış![]()
"CaRPe DieM"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)