Bizim toplantılarımız her zaman güzel geçer ve geçecektir. Resimleri göremedik. Pazartesi diye herkes işe asıldı galiba, siteye pas veren fazla yok şimdilik.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Bizim toplantılarımız her zaman güzel geçer ve geçecektir. Resimleri göremedik. Pazartesi diye herkes işe asıldı galiba, siteye pas veren fazla yok şimdilik.
İstanbulOrtam çok güzeldi , şehir dışından katılan arkadaşlarla tanışma fırsatımız oldu , umarım bizde yalova ve edirne gezileri düzenler onları ziyaret ederiz...
Yalnız bundan sonraki buluşmaları park yeri müsait bir mekanda ve baştan pazarlık ile yapalım derim..Adamlar 1600 den çay verdiler , gittiğimiz yere oturmadan "çay kaç para" deyip "bize şu paradan vereceksin" dersek çoğunluk olduğumuz için genelde kabul görmüştür...Herkese teşekkürler...
Yok be Aksu abi , burdayım ben !
Hem çay partisinden sonra , İAkyürek ve İclal'ı kaptım İstanbul'dan dooru Yalova'ya...
Pazar günü de Şelale'ye...
Mangal , rakı , yol , doğa , eğlence...
Oraları görünce beni anladılar. Yani fazla oksijenden dolayı , devamlı mutlu olmam ve gülmemden bahsediyorum.
Daha soora da bu sabah Erdek'e yolcu ettim , gezginleri...
Resimleri de eklicez ama 1 hafta sürer gelmeleri... :evil: :evil: :evil:
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)kaldera Nickli Üyeden Alıntı
...ölmek kolay yaşamayı ve yaşatmayı düşünmek gerekir. eğer güçlü bir rüzgar gelirse ağaç eğilmelidir yoksa kökünden sökülür.
geceler herkes için karanlıktır elim silahımın kabzasında gözlerim sırayla nöbet tutuyor . kulaklarım gecenin sesinden başka sesleride duyabilir.
KALDERA peşimden gelecekmiş... :P toz kaldırmayan çizmeleri mi var? yürüken çangırdamayan mahmuzlarımı var? dörtnal giderken kişnemeyen atı mı var? güneşte parlamayan silahı mı var?
nerde olursan ol seni görmesemde kokunu 30 metreden alabilirim çünkü ben yarı yerliyim. eğer ki bir apache birine kin tuttumu vay onun haline
arkamı görmem gerekmez bir adamı sırtından vuracağını sanmıyorum. eğer ardımdan gelirsen sertçe adımı haykır elini silahına yakın tut yüzümü sana döndüğümde sadece bir kez şansın olacak.
mezarcıya cevizden bir tabut yaptır ve iyi bir cenaze töreni barmeni de çağır. parası benden
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
caponord
Samsun
B Rh (+)handojem kıymetlim....siz film repliklerinimi yazıyonuz yoksa kafadan atma mı bu sözleriniz.. valla ben bişi anlamıyom ...hayali bi senaryomu yaşıyonuz kaldera abiyle beraber....deişik bidurum.. :|
KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
İstanbul
B Rh (+)ortaya çıktın demek..
senin için bugün hava açıksa yarın bulutlarla dolacaktır.beni gördüğün yer ebedi istirahat ettiğin yer olacaktır.
yanındakiler diyecekki;
biz onu hiç görmedik. sesini hiç duymadık... :P
Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Okanım, sen iyisi mi çekil aradan, kızılderili kovboy kapışmasında gümüş mermiler yanlışlıkla sana gelmesin :lol: :lol:
yol yapalım yol
caponord
Samsun
B Rh (+)yarılıyom zaten repliklerinize....nerdende buluyonus annamıyomki....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Hiç mi resim çekilmedi yawww resim resim resim
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
E9
İstanbul
B Rh (+)Arkadaşlar gelemedik ama gönlümüz ordaydı patron bırakmadı ben o saatler yeniköyde sahilde kafede çayımı yudumlarken aklım piterlotideydi resim varsa görmek ister can.................
KARTALLAR YÜKSEK UÇAR...34 YDH 46
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)