RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
NE DEMESSİN RIZA ABİ HEMEN SENARYOYU YAZIP ROLLERİ DAĞITIP SAHNEYİ HAZIRLIYORUM. ADMİN E Bİ DANIŞMAK GEREK UMARIM BU YAZIYI GÖRÜR.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
NE DEMESSİN RIZA ABİ HEMEN SENARYOYU YAZIP ROLLERİ DAĞITIP SAHNEYİ HAZIRLIYORUM. ADMİN E Bİ DANIŞMAK GEREK UMARIM BU YAZIYI GÖRÜR.
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)sevgili alperhandojoe Nickli Üyeden Alıntı
duydun gördün vatandaş ne ister.
bu arada benden bu kadar bu gecelik.hanım beni vuracak ben yatıyorum malum kılıbık değil itaatkar erkeğim ben![]()
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)İtaatkar erkek demek![]()
E9
İstanbul
B Rh (+)tayfur kardeş sana yakışır adminle pazar günüçay organize edinde bizde gelelim edirneli arkadaşa ayrıca selam ....
KARTALLAR YÜKSEK UÇAR...34 YDH 46
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Organize işi için öncelikle geniş bir park alanına sahip bir mekan gerekli bize, o kadar kalabalık olduk ki felç ediyoruz gittiğimiz yeribakalım neler olcek.
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)sanada selam hepinize selam arkadaşlarda ben bu topik işini pek takip edemiyorum o yüzden WANTED ile başlayan topiğe yazın lütfen hem orda kaldera ile munakaşalarımızıda izlemiş olursunuz kesintisiz reklamsızhanı piyer loti resimleri kimse çekmedimi yahu...
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Valla ya resim yokmu hiç?
-
İstanbul
A Rh (+)adminlerin admini adminimiz, o aksam 5-10 foto cektiydi yengemiz först leydimiz cekmisti bir kac resim onlari bekleycez sanirsam...
Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)yahu şu admin nerde biraz daha görünmezse adına ödül koyacağım bak
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Kaç kuruş peki ben aramaya çıkayım hemen![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)