Benim de fan müşürü 2 kez arıza yaptı. Direk bağlantı yaptım. Kafam rahat artık.Açma kapama anahtarını da kornanın arka tarafına konumlandırırsan sürüş anında açıp kapatabilirsin.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Benim de fan müşürü 2 kez arıza yaptı. Direk bağlantı yaptım. Kafam rahat artık.Açma kapama anahtarını da kornanın arka tarafına konumlandırırsan sürüş anında açıp kapatabilirsin.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)aklıma takılan bir soru var yolda giderken fanın açıp açmadığını nasıl anlıyorsunuz? kapalı kask+ motorun kendi sesi+ trafik gürültüsü = duymak imkansız ikide bir eğilip bakmak mı gerekiyor acaba?
sattım
antalya
A Rh (+)bugün hava sıcak fan 1 dakka açtı hemen sustu hava sıcak ama motor bloğuna dokundum ,,dün daha sıcaktı açmamıştı fan,düğme takmaya direk bağlantı yani 40 lira istedi usta hava sıcak olsada motor dünkü kadar sıcak değildi dokununca dün el yakıyodu anlamadım şimci
sattım
antalya
A Rh (+)iki gün önce 100 km yol yaptıktan sonra boşta 12 dakika çalıştırdım fan açılmadı bugün az önce akşam serinliğinde 3 km şehir içi yoldan sonra 5 dakka boşta çalıştırdım fan açıldı fark ne sadece bu gün müşüre giren iki kabloyu söktüm geri taktım bune şimdi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)