| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)"CaRPe DieM"
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Engin'cim orada somun yok ki , eğer pul için söylüyorsan, selenin bağlantı halkaları civatanın kafası ve yay arasına gelecek şekilde bağlantı yapılacak. Bu sayede çukura girdiğinde civata sabitken senin bütün ağırlığın koltuğa ve dolayısıyla yaya binip esneme sağlayacak.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)motoru bende ilk aldıgımda cok garipsiyodum , giderken azcık cukurda yolumu göremiyodum her yer buğulanıyodu falan bi anlık :D sonra gittim , arka lastik havasını 30 , ön lastigi 28 yaptırdım , tabiri caizse gözle görülür , bedenle hissedilir bir keyif mevcut böyle hemen alıştım :D
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)bana bir motor bloğu ve sele verin size moto gp kurup yarıştırayım![]()
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)söz mü :D veririm bak :D bende spyder ı tekli koltuk yapma çabalarında celil kaptana gebe kaldım :D adam işimi hallederse harbiden büyük adam... hmmm bu arada bugün motorun yeni halini paylaşıyorum fotoları çekiyorum ama önce yıkayıp parlatcam :D
Regal Raptor E-10
Istanbul
B Rh (+)Merhaba arkadaslar konuyu gorunce yorum yapmadan duramadim.
Bizim spyderler SOFT TAIL saseye sahip bu tur chopper saselerde genelde amortisor bizim motorlarin oldugu gibi altta olur ve yer sikintisi nedeniyle kisa olurlar. Sele altina yapilacak yaylar genelde HARD TAIL bober saselerinde olur.
Bizim makinalarin daha fazla yaylanmasini saglayabilecek belki amortisorleri degistirmek olur isim yapmiz markalarin amortisorlerini alip bizim makinalara adapte etmek olur. Aksi halde birseyler modifiye etmek uydurmak demektir ve spyderin goruntusunden odun vermek olur diye dusunuyorum , ki bizim spyderler goruntu olarak hicde kucumsenecek bir goruntu degildir. Zaten hepimiz goruntusune kapilip almadikmi ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)