merhaba özgür aramıza hoşgeldin , 3 senedir RR kullanıcısısın birazcık gec kalmışsın buraya gelmek için ama RR hakkında düşüncelerin cok güzelForumda daimi olman dileğiyle ..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)merhaba özgür aramıza hoşgeldin , 3 senedir RR kullanıcısısın birazcık gec kalmışsın buraya gelmek için ama RR hakkında düşüncelerin cok güzelForumda daimi olman dileğiyle ..
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Slm Özgür hoşgeldin. Keyifli sürüşler dilerim. Cinsiyet kısmında bayan gibi gördüm yanlış mı işaretledin acaba? Mr.? Mrs.?![]()
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
regal raptor
izmir
AB Rh (+):Dherkese selamlar ayrıca guzel dıleklerınıze tesekkurler ..buarada adım ozgur dıye galıba aranızda benı erkek zannedenler var erkek degılım ..bılgı acısından belırtmıs olayım.bayanım.ayrıca pazar gunu ıysallah nobet kakalamazlarsa alsancakta sızlerlede bıraraya gelmeyı cok ıstıyorum ..ama her ıhtımalede karsı gızlı bır plan olusturdum bıle ya tutarsa hesabı yanı..![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Özgür (moderatör olan) olm ben yine arkadaşa ismiyle değil nick'iyle hitap edicem. mavi diycem hatlar karışmasın. Bayan olmanız isim olarak şaşırttı tabi. Ama bir bayan üyenin gelmesi şaşırtmadı aksine sevindirdi. Özleme arkadaş geldi deriz
:mrgreen: motorun modelini merak ettim. :| mesela bir bayan olarak RR kullanıcısı olmak nasıl bir duygu.. Kullanımı kolay mı size göre :|
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)özgür ( mavi) seni erkek olarak algılamamız senin hatan :mrgreen:
tanışma başlığının amacı karşımızdaki kişiyi tanıyabilmek ve karşımızdakine ifade tarzımızda yanlışlık olmaması içindir
ve bir bayan sürücünün aramıza katılmasından çok memnun olduk özlem e de kanka gelmiş oldu güzel oldu işallah sende buradaki aile ortamını sever ve aramızda daimi olursun![]()
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Mavi aramıza hoş geldin ızmir ekibiyle keyifli sürüşlere ınşallah
Ya biliyorum konu dağılacak ama söylemeden edemicem alp abi resim harika olmuş![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)