Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7

Smile Bir RR İmecesi :)

Merhabalar sevgili RR ailesi

Ortak bir havuzla birlikte daha birlikteyiz. :|

Şöyle ki; sizlerle bir konuda fikir alışverişi yapmak istiyorum. Birlikte bir havuz oluşturalım.

Oluşturacağımız havuzun konusu: "Bir buluşmada ne gibi etkinlikler olmasını isterdiniz?"

Biraz yeşillendirmek gerekirse; misalen 20-25 motorun katıldığı, ailecek oluşturduğumuz bir buluşmadayız diyelim. Hava güzel, farklı illerden arkadaşlarımızla buluşmuş ve güzel bir haftasonu geçireceğiz. Yani anladığınız üzere, çadırlarımızı kamp alanına kurmuşuz. Bir haftasonumuz var dolu dolu geçireceğimiz. Hangi saatlerde ne gibi etkinlikler yapılabilir sizce?

Atıyorum, cumartesi öğlene kadar kahvaltı sefası, çay sobeti olur diyebilir, öğleden sonra bir sürüşe çıkılır. Veya Balığa gidilir. Olmadı yarışmalar düzenlenir. Ne yarışmaları düzenlenir. Ya da mangal yapılır. Neler yapılmalıdır mangalda. Sucuk mu yapılır, kuzu mu çevirilir :mrgreen: Cumartesi akşam saatleri gelmiş. Ne yapmak isterdiniz. Gecenizin hangi saatlerini nasıl renklendirirdiniz...

Vs. Vs. Vs. Kısaca, katıldığınız ve beraber hoşça vakit geçireceğiniz bir buluşmada ne gibi etkinlikler, ne gibi ayrıntılar olmalıdır. Sizden bunları istiyorum

Değerli fikir ve yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum güzel insanlar...
    "CaRPe DieM"

Özlemkayra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Özlem
    Ön mUhasebe, Ofis
     Presto Home T100
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Deniz ve ormanın iç içe olduğu bir yeri tercih ederdim... Sabah kahvaltısından sonra öğlen sıcağına yakalanmadan denize girmek ve ardından öğlen uykusuna yatmak keyifli olurdu... 2 3 saatlik uykudan sonra hafif bir atıştırma ve keşif gezisine hayır demezdim... Gezi esnasında, akşam yakılacak olan ateş etrafındaki mangal keyfi için alışverişte yapılabilir tabi ki...
    Bayandan Motorcu Olmaz Diyenlere inat...

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Benim ilk aklima gelenle yuvacikta mis gibi ormanda treking yapmak mangalds balik pisirmek.
    Ve ya uludag yada kartepede karlar erimeden kayak yapmak

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,207
    Beğenilmiş
    6,832
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim ilk aklima gelenle yuvacikta mis gibi ormanda treking yapmak mangalds balik pisirmek.
    Ve ya uludag yada kartepede karlar erimeden kayak yapmak
    konu dağılmasın ama biz hersene kar erimeden kartepeye giderdik bu sezon daha gitmedik başka bir başlıkta organize olalım

Özlem
    Ön mUhasebe, Ofis
     Presto Home T100
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu dağılmasın ama biz hersene kar erimeden kartepeye giderdik bu sezon daha gitmedik başka bir başlıkta organize olalım
    Keşke bizlerde gelebilsek...

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Aynı şeyi söyliycektim. O olay için de bi başlık açacaktım. Yani Kamp yapılabilecek, sizin bildiğiniz ve pek duyulmadık yerler gibisinden.

Ama bu başlığı nereye gidilebilir olarak değil de. Bir buluşmada etkinlikte neler yapılabilir, nasıl renklendirilebilir. Yani mesela bi festivale gidiyoruz. Dönüşte memnun kalmıyoruz. Şu yoktu bu eksikti şu kötüydü diyoruz. Ama bi buluşma yaptığımızda çok memnun kalarak ayrılmamız için neler gerekir kendimizce
    "CaRPe DieM"

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,207
    Beğenilmiş
    6,832
    Alıntı Özlemkayra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke bizlerde gelebilsek...
    özlem sende indirimli bir uçak bileti yakala cihana git onla birlikte gel olmaz değil

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Bekaroglu
    Teknik Eleman
     2005 Honda CBF 600
     Eskişehir
    Beğenmiş
    12
    Beğenilmiş
    16
    Akşama kadar ki planlar normal ama fazla kişi olduğu zaman çoğunlukla gruplaşmalar olur.Çok kişi olacağından plan önceden yapılıp buluşmaya gelenlere aktarılması ve değişmemesi gerekir. Sabah 9 da toplu kahvaltı,öğlene kadar serbest,saat 1 veya 2 de öğlen yemeği hemen sonrası gezi turu.akşam dönüşüne ortaya bir ateş gitar,darbuka vs. Toplu oynanabilecek bir oyun. kapanış. Ama birisi megafon getirsin
    Daha farklı şeyler olabileceğini sanmıyorum yani.

Özlem
    Ön mUhasebe, Ofis
     Presto Home T100
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    özlem sende indirimli bir uçak bileti yakala cihana git onla birlikte gel olmaz değil
    Çok isterdim ancak şu aralar pek mümkün değil maalesef... İnşallah başka zamanlarda... Sizler gidin ve bizim için bol bol resim çekin olur mu?

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Bekaroglu
    Teknik Eleman
     2005 Honda CBF 600
     Eskişehir
    Beğenmiş
    12
    Beğenilmiş
    16
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı şeyi söyliycektim. O olay için de bi başlık açacaktım. Yani Kamp yapılabilecek, sizin bildiğiniz ve pek duyulmadık yerler gibisinden.

Ama bu başlığı nereye gidilebilir olarak değil de. Bir buluşmada etkinlikte neler yapılabilir, nasıl renklendirilebilir. Yani mesela bi festivale gidiyoruz. Dönüşte memnun kalmıyoruz. Şu yoktu bu eksikti şu kötüydü diyoruz. Ama bi buluşma yaptığımızda çok memnun kalarak ayrılmamız için neler gerekir kendimizce
    Cihan abicim öyle diyorsun ama herkesin düşüncesi farklı zevk anlayışı da öyle.Onun için iş kişide bitiyor. Kabul etmeyen kendi canının istediği gibi zevkli hale getirebilir. Zaten oraya gitmeden önce olabilecek olumsuz şeylere de hazırlaya bilir. Kişinin istediği gibi bir festival olmaya bilir.Bu normal

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)