Merhabalar sevgili RR ailesi
Ortak bir havuzla birlikte daha birlikteyiz. :|
Şöyle ki; sizlerle bir konuda fikir alışverişi yapmak istiyorum. Birlikte bir havuz oluşturalım.
Oluşturacağımız havuzun konusu: "Bir buluşmada ne gibi etkinlikler olmasını isterdiniz?"
Biraz yeşillendirmek gerekirse; misalen 20-25 motorun katıldığı, ailecek oluşturduğumuz bir buluşmadayız diyelim. Hava güzel, farklı illerden arkadaşlarımızla buluşmuş ve güzel bir haftasonu geçireceğiz. Yani anladığınız üzere, çadırlarımızı kamp alanına kurmuşuz. Bir haftasonumuz var dolu dolu geçireceğimiz. Hangi saatlerde ne gibi etkinlikler yapılabilir sizce?
Atıyorum, cumartesi öğlene kadar kahvaltı sefası, çay sobeti olur diyebilir, öğleden sonra bir sürüşe çıkılır. Veya Balığa gidilir. Olmadı yarışmalar düzenlenir. Ne yarışmaları düzenlenir. Ya da mangal yapılır. Neler yapılmalıdır mangalda. Sucuk mu yapılır, kuzu mu çevirilir :mrgreen: Cumartesi akşam saatleri gelmiş. Ne yapmak isterdiniz. Gecenizin hangi saatlerini nasıl renklendirirdiniz...
Vs. Vs. Vs. Kısaca, katıldığınız ve beraber hoşça vakit geçireceğiniz bir buluşmada ne gibi etkinlikler, ne gibi ayrıntılar olmalıdır. Sizden bunları istiyorum
Değerli fikir ve yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum güzel insanlar...![]()

Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)