Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 44 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Balkan Ayisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Necdet Yilmaz
    Mimar
     Regal Raptor E-10
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Aramiza hosgeldin kardesim.
    Bence once ehliyetimi alayim sonra motoru alayim dersen isi cok uzatirsin. Diger arkadaslarinda dedigi gibi 2013 modeller geldiginde fiyatlar firlayacak. Sen en iyisi niyetine girdiysen motorunu al ruhsat islerini tamamla hafta sonu bir motorcu arkadasla alistirmalar yaparsin ve ehliyetini aldiginda rahat rahat surersin.Ben motorumu 2012de haziranda aldim A2 ehliyetimi eylulde aldim.
    Tercih senin herzaman isin hangisi sana daha uygunsa en dogru yontem odur.

l
    l
     l
     l
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkürler.

Boxerboy dostum acemiyim, daha doğrusu ilk direksiyon eğitimimi geçen pazartesi aldım. Dur kalk, kavrama kalkışı falan filan 1,5 saatlik bir eğitim.
    Asla cesaret edip de o motoru İstanbul'dan Ankara'ya getiremem. Ayrıca ehliyetim de yok. :(

Balkan Ayısı dostum söylediklerinde çok haklısın. Celil Abi'nin de dediği gibi 2013 ler geldikten sonra fiyatların yükseleceğini biliyorum. Ama hala kararsızlık yaşıyorum.

Kimi diyor, 250'lik yerine 350'lik al. Kimi diyor 350 almışken 10 yaş civarı Japonlara bir bak. Kafam kazan gibi şu anda. Daytona çok hoşuma gidiyorken bir anda kendimi VL250 Intruder, XVS250, EN500 vb. motorlara bakarken buluyorum. :(

l
    l
     l
     l
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2

Nihayet kavuştum Daytona'ma

Işıl Bisiklet'ten Sadat Bey'i 1 hafta önce aradığımda son gelen partiden beyaz daytona gelmediğini öğrendim ve tabi bayağı üzüldüm. Mayıs başındaki gelecek olan parti ile gelme ihtimali var dedi ama pek umutlu konuşmadı. Siyah var ama beyaz yok. :(

Neyse aradan 1 hafta geçti. Motosiklet eğitimi yağmur dolayısı ile iptal olunca gidip bir bakarım, biraz sohbet ederim falan diye Işıl bisiklete gittim.

O da ne motorların arasında kuzu gibi duran bir Daytona hem de BEYAZ.
    Resmen motorun üzerine atladım. Pazarlık falan derken tam 1 saat içinde aldım.
    Artık çok mutluyum.
    Henüz motor elime ulaşmadı. Bugün plaka ruhsat için imzaya gittim. Bir terslik olmazsa pazartesi (29.04.2013) evime teslim edecekler.

Buradan Işıl Bisiklet'ten Sedat Bey ve Mustafa Abi'ye en derin saygılarımı iletiyorum.

Eğer Ankara'dan RR almayı planlıyorsanız kesinlikle Işıl Bisiklet'e uğrayın. İnanılmaz derecede ilgililer.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    merhaba levent demek emrehanın bayide motorda gördüğü yazılı isim seninkiydi
    yeni Daytonan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin :?:

l
    l
     l
     l
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba levent demek emrehanın bayide motorda gördüğü yazılı isim seninkiydi
    yeni Daytonan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin :?:

Çok teşekkürler Celil Abi.

Demek elimi çabuk tutmasam emrehan kardeş alacakmış. :mrgreen:

Şaka bir yana emrehan kardeş mayısın ilk haftası yeni parti gelecekmiş. Eğer aradığın beyaz ise parti gelmeden motoru bağlamaya bak.

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı lakiska Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkürler Celil Abi.

Demek elimi çabuk tutmasam emrehan kardeş alacakmış. :mrgreen:

Şaka bir yana emrehan kardeş mayısın ilk haftası yeni parti gelecekmiş. Eğer aradığın beyaz ise parti gelmeden motoru bağlamaya bak.
    Yok abi ben Işıl Motor'a servis için uğradığımda senin motoru gördüm de geçen gün; buradan duyurmuştum "Ankara ekibine beyaz Daytona geliyor" diye. Celil Abim onu diyor.

Hayırlı uğurlu olsun yeni motorun. Özelden mesaj attım sana bu arada.

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız en güzel günlerde kullanın inş.

serkan koşar
    kamu
     yok
     batman
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Exclamation Kararsizlik en kotusu

Daytona mi spyder mi sifir 350 cc mi yoksa 2.el yasli bir japon mu? Arkadaslar ben batmanda gorevli kamu personeliyim . Bulundugum ilde motor kulturu yok. Istanbuldan getirtecegim motorj ama hangi motoru? Daha knce 150cc lik cin mali chopperim vardi daha guclu bir makina istiyorum vibrasyonsuz 100km seyir surati kkan bir makina bu arada yeni motor alan varsa fiyat verirse sevinirkm malum kazik yemeyelim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Alıntı deadlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daytona mi spyder mi sifir 350 cc mi yoksa 2.el yasli bir japon mu? Arkadaslar ben batmanda gorevli kamu personeliyim . Bulundugum ilde motor kulturu yok. Istanbuldan getirtecegim motorj ama hangi motoru? Daha knce 150cc lik cin mali chopperim vardi daha guclu bir makina istiyorum vibrasyonsuz 100km seyir surati kkan bir makina bu arada yeni motor alan varsa fiyat verirse sevinirkm malum kazik yemeyelim
    Merhaba serkan aramıza hoş geldin :D
    başkasının başlığına yazmışsın mesaj yazacağın zaman FORUM başlığına girip ilğili konuya yeni başlık açarak yazabilirsin ve önce tanışma başlıgında kendini tanıtırsan seviniriz
    Tanışma başlığı linki: http://www.regalraptor.net/forums/ne...newthread&f=27

l
    l
     l
     l
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Arkadaşlar bir kişi fiyat konusunu merak etmiş. Bilgi vermesi açısından;
    Her şey dahil anahtar teslimi;

Ruhsat
    Sigorta
    MTV
    Kask
    Yan Çantalar
    Branda

Toplam 7.750 TL Peşin

Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)