| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 350-E6 DAYTONA
antalya
AB Rh (+)
l
l
A Rh (-)Hocam biraz önce bir arkadaşıma da Işıl Bisiklet'ten (Ankara) Beyaz Daytona 250 aldık.
1000 TL Peşin
7000 TL 12 ay taksitle
Anahtar teslim. (Sigorta, ruhsat vs.)
Bunların yanında Kask, Heybe çanta ve branda hediye.
Bahsettiğim fiyatlar sadece Işıl Bisiklet'te (ANKARA) geçerli.
RR 350-E6 DAYTONA
antalya
AB Rh (+)çok iyimiş de sadece ankara olması kötü oldu...üzüldüm şimdi...(
(bu arada yeni alan arkadaşa da hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız keyfini sürsün)
l
l
A Rh (-)Kardeş aşağıda telefon numarasını verdiğim Işıl Motor'dan Sedat bey'le bir görüş istersen. Alışverişi yaptıktan sonra sana kargo ile gönderebilir. Bu motorlar kapalı kasalar içinde geliyor. Kasayı hiç açmadan sana direk kargolar. Sen de Antalya'dan evrak işlerini (plaka, ruhsat, vs.) halledersin.
(312) 312 49 19
(533) 624 88 13
RR 350-E6 DAYTONA
antalya
AB Rh (+)saol dostum yarın arayıp bir görüşeyim kendisiyle...teşekkürler yardımların için...

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Mrh. Ecel sayfa üstünde linki olan motosikletcim yüksel beylede görüş kargoyla makinayı sana yollar![]()
RR 350-E6 DAYTONA
antalya
AB Rh (+)merhab celil abi,tamam ikisiylede görüşücem hangisi uygun olursa artık...çok teşekkür ederim...saygılar
RR 350-E6 DAYTONA
antalya
AB Rh (+)celil abi bir şey daha sormak istiyorum...şimdi motosikletcim ya da ışıl motor bana kapalı kasa onu gönderdiklerinde motoru servis adresine mi gönderiyorlar...(hani monte edilmesi için?)
benim burada sorduğum bayii 8250 fiyat verdi...üstelik yanında çanta kask branda vs. yok...ruhsat plaka da bana ait.
bu yüzden bana ışıl motor mantıklı geldi...ama ışıl motorada,yüksel abiyede sorcam hangisi iyi fiyat verirse artık ona karar vercem...4000 yada 5000 nakit kalan taksit şeklinde olacak...
aslında
http://www.regalraptor.net/forums/sh...had%FDr&page=2
linkteki b_a_h_a_d_i_r adlı üyenin motoruna niyetlendim...ankaradan onunla mesajlaştık...ama burdaki çalışma sorununu görünce biraz soğudum....
2.el temiz bir daytona benim daha çok işime gelir aslında hem fiyat olarak hem de plaka ruhsat vb evrak işleri olmaz...
ama kısmet derin araştırmalar içindeyim
zaten bu cumartesi direksiyon sınavım var...kısmetse 2 yada 3 haftaya ehliyet bende...sonra kim tutar beni
şimdiden teşekkürler celil abi..saygılar

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)ecel bayi makineyi kasasında gönderemez montajını yapar toplanmış olarak ev adresine gönderir
bayileri arayıp. Pazarlığını yaparsın en uygun kim Fiyat Verirse ondan alırsın
bahadırın makinada okuduğun durum arıza değil motor boğulmuş ondan çalışmamış![]()
RR 350-E6 DAYTONA
antalya
AB Rh (+)peki celil abi,bahadır bana otobüs 100 tl ye otobüsle gönderiliyor dedi...otobüsle gönderim güvenilir midir?bir bilgin var mı bu konuda?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)