Merhaba, tanışma yazının hemen altında benim tanışma yazımı göreceksin. Ben de senin gibi motor sevdasına düşüp Mitorsikletcim Yüksel ağabeyin yanında aldım solğu, ve gecen hafta elindeki son spyder 350 yi aldım. Hiç tecrübem ve ehliyetim olmamasına rağmen, son motoru kaçırmak istemedim. Motoru alınca, mahalledeki su dağıtıcısına rica ederek motoru Kadikoy den taksim e getirdik. Simdi, ehliyet olmadıgı için sadece ara sokaklarda deneme sürüşleri yapıyorum. Sadece dün aksam, hafif yokuş assagi olduğu için M.köy den Taksim'e sürdüm. Ehliyetten dolayı tedirgin oldugum için, o müthiş zevki tam yasayamiyorsun. Bu arada, moralini bozmak gibi olmasin ama cuma gunü Nisan sınavı için kayıtlar kapandı. Ancak Haziran sınavına kayıt yaptirabilirsin, ehliyetin eline geçmesi Ağustos u bulabilir. Gelelim motora, normalde ben de 250 spayder alacaktım, ancak evli oldugum için eşimle uzun yolda zorluk çekmeyeyim diye 350 aldım. Amacın trafiğe girmeden uzun yol yapmaksa ki kilyos yollari da bu sinifa girer, Spayder bence iyi secim. Hele ki tek süreceksen Yuksel ağabeyden al gitsin. Keza o fiytları hiç bir yerde bulamazsın. Şimdiden iyi sürüşler.

Regal Raptor Spyder dd-e6 350
İstanbul
AB Rh (+)