Öncelikle herkese büyüğümden küçüğüme saygı selamlar..
Uzun zamandır siteye girip yorumları yazışmaları takip ettiğimi bilmenizi isterim.Gerçekten çok iyi bir samimiyet ve sıcak bir ortam oluşturmuşsunuz..
Ben özel bir sağlık şirketinde ortopedi cerrahisine medikal satış ve ameliyat desteği veren bir firmada çalışıyorum.Yani ortopedi hekimleriyle hem ameliyatlara gırıyorum hem satış yapıyorum... Kadıköy'de yaşıyorum
Daytona 350 BEYAZ almak istiyorum 1.5 yıldır ama sureklı ya kafamı karıstıran bırılerı veya satış yapan bayiler oluyo yada parayı denkleştiremiyom10.000 liraya kadar bütçem var..sormak istediğim bikaç sorum da var; 2011 modellerde balansör yokmu? beyaz almak ıstıyorum 350 beyaz suan yok pıyasada sıfır olarak bide 2013'e 11.000 lira vermektense 2011 yada 2012 daha trafiğe çıkmamış sıfır alsam tabi bulursam nasıl olur? yada siyah alıp boyatsam? Geçen gün bir bayi bana 250 daytonayı onerdı beyaz vardı elinde çok fark olmadıgını 350 cc de ötv ve kdv yuzunden fıyatın uctugunu soyledı ama 250 olana bana 7.600 çekti yanlış anlamayın bazı bayıler gıbı ustunde gelen yuhatu aküyü ngk bujiyi vs alıp çakallık peşinde oluyo ama bu bayıyle bunların hepsnı acıkca konustum oyle bişi de gelmesin fiyatını dusunurken diye açıklayayım dedim
![]()
Biraz uzun oldu ama içimde birikmiş artık napayım :mrgreen:

Yok
İstanbul
0 Rh (+)