Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    ŞerefCoşkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şeref Coşkan
    Sağlık - Ortopedi/Endoskopi
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seref aramıza ve aılemıze hosgeldın,sonunda kadıkoy den bır kısı katıldı aramıza,benım evımde kadıkoy de yenı barlar sokagında,zıyaretını beklerim
    Eger elinde ımkanın varsa 350 lık almanı tavsıye ederım, hernekadar hız sevmesek de 350 lıkler sahıbıne daha fazla tatmın saglıyor.
    Bırde boyatma ısıne hıc gırme,hem olmaz hemde satarken sıkıntı yasayabılırsın
    Tabi gelirim uygun bi zamanda tanışmış oluruz eyv hoşbuldum

Şeref Coşkan
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba şeref aramıza hoş geldin :D
    güzel bir tanışma yazısı olmuş
    anladığım kadarıyla iyi araştırma ,takip yapmışsın duruma hakimsin
    beyaz 350 daytona piyasada çok az sayıda var arayan arkadaşlar oldu bu süreçte siyah olduğu için güzel uygun makinaları kaçırdılar senin için renk çok önemliyse alınca ruhsat çıkmadan beyaz kaplama yaptırabilisin ama pahalıya patlıyor boya yaptırırsan makinanın hasarlı olduğu düşünülür satman gerekince satmakta çok zorlanırsın
    250cc daytonada olabilir ama bence fiyatı yüksek yeni modeller gelinceye kadar bayiler 2011 sfır siyah renk 350 daytonaları 8300 kadar indirdiler şu an için siyah 350 cc daytona daha avantajlı karar senin işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun kolay gelsin
    Hoşbuldum abi eyv.. teşekkür ederim dediğin gibi boyama fikri benimde hosuma gıtmıyo sıfır makınaya...ama zaten satmayı dusunmuyorum en fazla 2-3 sene kullanır kardeşime veririm oyuzden boyama işini önce siyah kullanıp bir süre sonra boyarım kendı zevkıme gore diye de dusundum bilmiyorum piyasayı bıraz daha arastırıcam bide 2011 lerde balansor var mı? asya ghostlar da belırgın farklılıklar varmı bılmıyorum onalrın beyazları var 2.el uygun fıyat ve km lerde ama asya olması benı tedırgn edıyo ıster ıstemez...

Şeref Coşkan
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı mrtglc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle hoş geldin şeref. katılımcı ve daiimi olmanı isteriz.
    bana soracak olursan 11.000 lira o motora vermem. giderim 40000 km. dragstar alır çapırçapır binerim.
    hoşbuldum eyv. aslına bakarsan haklısın ama ben 4 yıldır motor kullanmıyorum ondan oncesınde dragstar kullandım 1 yıl ama sımdı bıraz da custom kullanmak ıstıyorum malum H.D. lerın fıyatları el yaktıgı ıcın bır sure boyle takılmak iyi gibi geldi

Şeref Coşkan
     Yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı marlox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aramıza ve ailemize hoşgeldin Şeref

daytona konusunda güzel bir seçim yapmışsın

250 lik yerine 350 almanı tavsiye ederim

boya konusunu aklından çıkart orjinal olması her açıdan daha iyi

2013 lerin fiyatları şu anda yüksek ama daha da yükselir bence çünkü sezon başlıyor hatta başladı diyebiliriz

daytonaya benimde en çok yakıştırdığım renk Beyaz bulunması da bir okadar zor

bu nedenle ikinci el temiz bir motor da alabilirsin mesela 2012 model düşük km li falan

tabi varmı bilmiyorum sadece şu anda yazıyorum araştırmak gerek

sitede Tr distiribütörü EMRE motoru tanıyan abilerimiz sana yardım edeceklerdir...

tekrar ailemize hoşgeldin keyifli forumlar ve hayalindeki motora en kısa zamanda kavuşmanı dilerim...
    hoşbuldum abi eyv bende 350 yanlısıyım ama beyazı bulamayınca öyle olucak heralde öyle gözüküyo

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoşgeldin Şeref

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Alıntı ŞerefCoşkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşbuldum abi eyv.. teşekkür ederim dediğin gibi boyama fikri benimde hosuma gıtmıyo sıfır makınaya...ama zaten satmayı dusunmuyorum en fazla 2-3 sene kullanır kardeşime veririm oyuzden boyama işini önce siyah kullanıp bir süre sonra boyarım kendı zevkıme gore diye de dusundum bilmiyorum piyasayı bıraz daha arastırıcam bide 2011 lerde balansor var mı? asya ghostlar da belırgın farklılıklar varmı bılmıyorum onalrın beyazları var 2.el uygun fıyat ve km lerde ama asya olması benı tedırgn edıyo ıster ıstemez...
    Daytonaların hepsi blansörlü asya ya bulaşma asya artık makinayı getirmiyor elinde patlar

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)