kubilay abicim clasların ki daha uzun ve farklı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)kubilay abicim clasların ki daha uzun ve farklı
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Eyvallah ustam aklımızda olsun
Cumartesine hazırız dimi koltuktanhaber varmı ismail memnunmuymuş
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)beni aramadı ama okeyse seri imalata gecelim
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Evet iyi olur yoksa işi garantiye alıp önkoltuğun genişliğine çekip ugraşmasakmı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)valla abi ikişer parmak fark vardı ama biraz daha genişletelim zorluk olmasın
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)evet evet garanti olsun vakit daralıyo eskişehir öncesi bitiremezsek yandığımızın delilidir sen anladın beni
RR 250E
İstanbul
B Rh (+)@MotoJunior , Anaa arka koltukmu yapıyosunuz ? ön koltuk genişliğinde hanımın rahat edeceği birşey yapıyorsanız masrafını bildirin bana perşembe yada cuma geliyorum almaya2 tanede sisy bar uzatma aparatlarınızdan alacam. Hemen seri üretim olsa süper olur .
![]()
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Sevgili motojunior şimdi elinizde class km teli var mı yok mu?
Ayrıca arka koltuk modifiyesi görseliniz var mı?
Teşekkürler
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)emrah kardeş var bi çayımızı içmeğe bekleriz
RR 250E
İstanbul
B Rh (+)MotoJunior , Keşke benide kaale alsan bi cevap yazsan. Arka koltuk yaptıracağım sisy barı yükselteceğim diyorum (sisybara cevap vermiştin aslında) . Şu koltuk olayını açıklığa kavuştursak. İyi bir şey yapıyorsanız fiyatta makul ise bende yaptıracağım diyorum özelden en azından fiyatını (oradanda sormuştum ama ) ve boyutlarını bana bir söylersen bende paramı alıp gelicem koltuğumu taktıracağım. Bu koltuk işini çözmem lazım acilen. Lütfen bir cevap...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)