Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    rafethasal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

rafethasal
    Bilgisayar
     DADYW 250E-9
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Kilometre Teli Bozulması-Kopması Hakkında

Arkadaşlar Kilometre telim koptu hemde jant merkezinde bağlantı noktası varya orda içten uç kısmı telin kırılmış. Üstelik öyle zorlamadan filan değil. Bariz kendiliğinden koptu. Bursa'da Servisi Kalender Motor'a sordum telefon edip. Ellerinde yokmuş. Fiyatını bilen Varsa yazabilirmi.

1. Kilometre teli neden bozulur?
    2.Garanti dahilinde değişmesi gerekmez mi?
    3.Daha önce böyle bişey yaşayan varmı içinizde?

Sevgi Selam ...

Rafet HAŞAL

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    neden bozulur bilmem ama bunun garantiden değişmesi gerekli.her türlü hakkını ara derim
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

mehmet özdikmenli
    İşletme
     regal 2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    resvisin bunu bukadar uzatacagını sanmam eğer tel koptuysa zaten mühim bi ücreti yok en fazla 3 yada 5 ytl. eğer janttaki milden dolayı bi kopma olmuşsa ki sanmam kesinlikle garantiden değişmesi lazım

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
    resvisin bunu bukadar uzatacagını sanmam eğer tel koptuysa zaten mühim bi ücreti yok en fazla 3 yada 5 ytl. eğer janttaki milden dolayı bi kopma olmuşsa ki sanmam kesinlikle garantiden değişmesi lazım
    SEVGİLİ MEHMET USTA
    açıkça servis garanatiyi çalıştırmalı dediğin için teşekkürler.Bu arada sen yedek parça liste fiyatı sarıkayaların sitesinde var demiştin ama ben göremedim.yardım edermisin lütfen.
    birde neler servis garantisindedir net olarak yazabilirmisin
    saygılarımla

mehmet özdikmenli
    İşletme
     regal 2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    rıza abi kısaca söyle özetlemek lazım motor aksamı garanti kapsamına giriyo.ayrıca yüzeysel olarakda kullanıcı hatası olamayacak arızalar. ama işin özetini görecek olursak bu birazxda servisin işleyişi ve zihniyetine bağlı bir durum. karsılasılan bir durum oldugu için söylüyorum garantiden değişmesi gereken vites dişlisi verilen garanti ücretinin azlığı neticesinde servis tarafından kullanıcı hatası olarak değerlendirilmeye alına biliyo. yani garanti olarak yapılsa servis 50 ytl alacak işi bitirecek öbürtütlu siz kulklanıcı arkadaşlardan ortalama garanti dısı olursa yaklasık 150 ytl ile 250 ytl artasında değisen bi fiat polıtıkası uygulanacak. takdir sizlerin. sadece sunu diye bilirim biz işimizi severk yapıyoruz ve sarıkayalar oldugu surece bende varım. hakkı neyse o uygulanması lazım diye düsünüyorum.

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
    rıza abi kısaca söyle özetlemek lazım motor aksamı garanti kapsamına giriyo.ayrıca yüzeysel olarakda kullanıcı hatası olamayacak arızalar. ama işin özetini görecek olursak bu birazxda servisin işleyişi ve zihniyetine bağlı bir durum. karsılasılan bir durum oldugu için söylüyorum garantiden değişmesi gereken vites dişlisi verilen garanti ücretinin azlığı neticesinde servis tarafından kullanıcı hatası olarak değerlendirilmeye alına biliyo. yani garanti olarak yapılsa servis 50 ytl alacak işi bitirecek öbürtütlu siz kulklanıcı arkadaşlardan ortalama garanti dısı olursa yaklasık 150 ytl ile 250 ytl artasında değisen bi fiat polıtıkası uygulanacak. takdir sizlerin. sadece sunu diye bilirim biz işimizi severk yapıyoruz ve sarıkayalar oldugu surece bende varım. hakkı neyse o uygulanması lazım diye düsünüyorum.
    teşekkürler mehmet usta
    zaten sıkıntıda burda başlıyor.özellikle avrupalı motorlarda servis kuralları çok net.senini dediğin gibi bazı servislerin haksız kazan sağlamaya çalışması söz konusu olamaz.oldurmak isteyen servisi distributor e şikayet ettinmi ilk seferde uyarı ikincide servisini elinden alıyorlar.ama bu makinanın distributor u birşeylere karışmak istemiyor.en azından burdan öyle görünüyor.
    bizler sana güven duymaya başladık.umarım güvenimiz dogru duygulardır.
    dotlulumuzun baki kalması dileğiyle
    teşekkürler

emrahkucukgirgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emrah Küçükgirgin
    Mühendislik
     DD250-9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    hocam "kopuk km teli ailesine" hoş geldin... benimki aylardır kopuk. classın km teli ne yazık ki yok. uygun tel piyasada da yok... Sarıkayalara göre mal gümrük te... herhalde 6 aya çekerler malı :-)
    Krom aşkı ile parlak yarınlara ...

mehmet özdikmenli
    İşletme
     regal 2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    emrah kardeş tam olarak emin değilim ama bende olması lazım yarın bi ararsan yardımcı olayım. ayrıca mal gercekten gümrükte. fakat devletin yapmış oldugu birkaç küçük prosedür işi biraz uzattı ama hafta sonuna kadar cözülür. altı aya kalmaz merak etme

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
    hocam "kopuk km teli ailesine" hoş geldin... benimki aylardır kopuk. classın km teli ne yazık ki yok. uygun tel piyasada da yok... Sarıkayalara göre mal gümrük te... herhalde 6 aya çekerler malı :-)
    tüketici haklarını kullansana arkadaşım.tüketici koruma yasaları büyüklerimiz mutlu olmasada AB uyum yasaları içinde yurdumuzda etkin kullanılmaya başlandı.birçok başlıkta aynı konuyu tekrar tekrar yazıyorumbiz gücüz arkadaşlar ama bunun farkında değiliz.
    başka bir başlıkta nakkımızı aramak için ingilizce bir mektup yazımı söz konusu oldu ama birileri birbirine girdi :(

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Class larla bizimkilerin kmtelleri farklımı ya benimki koptu dikilitaşta taktırdım.Garantidenmidir diyede sormadım.
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)