Merhaba herkese,

Bildiğiniz gibi motoru yeni aldım ve alır almaz temizleme işine giriştim. Emre abi iyi bakmış motora fakat zamanın getirdiği kir, pas ve lekeler var doğal olarak. Benim konuyla ilgili birkaç sorum olacak.

1. Egzoz üzerinde pas ve lekeler var. WD40 bana baya yardımcı oluyor fakat bazı lekeler maalesef ki çıkmıyor, yer yer çizikler var ve istediğim parlaklığı yakalayamadım.

2. Arka teker üstünden gövdeye doğru giden siyah bar üstünde ciddi paslanma ve kabarma olmuş. WD40 burada da baya iyi iş çıkardı. Pası söktü aldı ama ben o kısmı boyamak istiyorum. Boyamadan önce zımpara yapmalı mıyım ve boya sürmeden önce antipas ya da astar sürmeli miyim? Ya da daha temel olarak ben o kısmı boyaya bilir miyim?

3. Ön koruma demirinde pas ve ezikler mevcut. Şu an acemi olduğumdan ve sürerken motoru düşürdüğüm için değişim işini sonraya bıraktım. Pasları çıkarabiliyorum ( evet yine WD40 ) ama bu sefer de krom kaplamanın altında ki renk ortaya çıkıyor. Geçici bir çözüm öneri olan var mı? Örneğin boyamak mümkün mü?

4. Motoru aldığım gün ilk işim çanları sökmek oldu. Yan çantaları tutan demirler zamanla ciddi şekilde pas tutmuş. Özellikle kaynak kısmından. Hatta bir tanesini sökerken kaynak yerinden pat diye attı. Pastan sebep. Bu kromları parlatma, kaynak yerlerini boyama şansım var mı?

5. Çantaları sökerken çıkardığım somunları tekrar yan demire monte edemiyorum. Sanırım biraz kastırmak gerekiyor. Bununla ilgili ip ucu vere bilir misiniz?

6. Jantları parlatmak için de önerilerinizi bekliyorum?

Konuyla ilgili 3 gündür tatmin edici cevaplar bulamadım forumda. Diğer forumlarda da marka bilgileri hava da uçuşuyor ama herkes "yok onu kullanma bunu kullan" modunda.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...