Kafam çok karışık bir şekilde aranıza katıldım... bkz. başlık
Sayenizde kafam çok net....bkz. resim
Bugün yanıma hanımı aldım Yüksel Abinin mekanına gittim. Hanımı da aldım çünkü %70 onunla binerim motora.
Öncelikle Celil Abinin selamını ilettim. Yüksel Abinin de sana çok selamı var Celil Abi. Gittiğimde aklımda Daytona mı yoksa klasik 9b mi sorusu vardı. İki motorunda kartal gidonlu olaanı mevcuttu. İkisine de baktım oturdum hatta hanımı da arkaya oturttum. Daytonanın görüntüsü hem daha büyük hem daha güzel kabul. 900 TL lik fiyat farkını hiç düşünmedim bile sonuçta bir kere alınıyor. Fakat ben 9b de yakaladığım o hissi yakalayamadım Daytona da bana uymadı yani. Bana uymadığı gibi hanıma hiç uymadı arka koltuğu da çok rahatsız. Yani ben orada görüntümü konformu sorusuyla karşılaştım konforu seçtim. Makinamın peşinatını verdim üzerine satılmıştır yazdırttım plakasıyla ruhsatıyl auğraşacam inşallah
Başta Celil Abi olmak üzere tüm sorularımı sabırla cevaplayan herkese teşekkür ederim. Motorumu aldıktan sonra ilk buluşmada herkes tanışmak üzere....
![]()

Daelim S3 Advance 250
İstanbul
A Rh (+)

Bende de bu makine vardı, arka koltuğu ne kadar daytonaya göre rahat gibi gözüksede biraz yol yapınca çok rahatsız etmeye başlıyor. Bu sebeple yengeyle bineceğin için biraz kullandıktan sonra bir döşemeciye gidip koltuğun orjinalliğini bozdurmadan genişletirsen yenge daha rahat eder. Bende eşimle bindiğim için oradan tecrübeliyim