Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 34 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Besim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Kafam Çoook Karışık

Öncelikle Herkese Selamlar,

Yaşım 32 İstanbul'da yaşıyorum. Aranıza yeni katıldım demek isterdim ama motorumu henüz almadığımdan katılamadım. Regal Raptor'la geçenlerde benim kuzenin aldığı spyder modeliyle tanıştım. Bugün gidelim bana da bir tane aalalım dedik gittiğimiz yerde kafam karıştı. Bu RR ları en iyi siz tanırssınız bana da bi anlatsanız da bi haftassonu hep beraber çıkıp dolaşsak. Şimdi size kısaca aklıma takılanları anlamadıkları madde madde yazayım.

1. Benim Kuzen geçen hafta Regal Raptor 10 spyder gibi bi ismi olanını aldı. Ön lastik bayağı ilerde T gidon şeklinde bi alet. Ben bi tur attım sırtım ağrıdı gidon bana göre değildi galiba T gidon çok rahatsız geldi öne doğru eğilmek zorunda kaldım. Bu sebeple bugün gittiğimizde yine 250 cc lik ama gidonu T değilde kıvrılıp sürücüye doğru gelen tiplerden 1 tane beğendim. Hem benim beğendiğimin ön lastiği de normal duruyordu çok ileride değildi. Galiba 9b modeliydi. Satıcıyla oturduk pazarlık yaptık 7000 TL ye en son fiyat verdi. motorun modeli 2013 değil 2012 ydi. Sizce fiyat yüksek mi?

2. Gerek benim kuzenin gerek benim beğendiğim tip olsun 250 cc olduktan sonra hepsinin hp si aynımıdır. Kaç hp dir bu 250 lik makinalar.

3. Ben satıcıya direk alıyorum demedim bir de 2. ellerine bakim dedim. Eve geldim internete girdim bol miktarda 2. eli var. Fakat yine aynı sorunla karşılaştım. Sanıyorum benim beğendim model 9b olanıydı fakat ikinci eldeki 9b leri büyük çoğunluğu T gidon benim istediğim türde çok az var. Mesela 5 tane 2509b yazan ilan varsa 4 tanesi T gidondu 1 tanesi diğer türden. Modeli dahi aynıyken bu gidon işi nasıl ayırt ediliyor?

4. 2. El bir makina buldum satıcıssıyla görüştüm yarın gidip bakacağım anlaşırsak almayı düşünüyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...17793537/detay
    ilanındaki makina benim bayide sıfır olarak baktığım makinanın aynısı fakat bayideki cihazın ön tekerinde çift disk vardı diye hatırlıyorum. Neyse bu Regal Raptorların üzerlerindeki lastikler sağlıklımıdır yoksa alınca hemen değişmek gerekirmi?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum...

Saygılar...

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Herkeze selamlar kuzeni benim spyderimi teslim aldım 4 gündür izine ayrılmıstim yarın resimleri paylaşırım fakat bu adamı ikna edemedim nikinde yazdıgi gibi kro değildir

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba besim aramıza hoş geldin
    1- beğendiğin modelin ismi 250e-9 kartal gidon 250e-9b yazanlar T gidondur
    2011 modelden sonrası yeni kasadır ve motorları blansörlü yani titreşim engelleci var çoğunluğu T gidon geldi kartal gidon çok az var
    bayilere henüz 2013 modeller gelmedi o yüzden ellerinde 2012 model var ama kısa sürede 2013 ler gelicek fiyata gelirsek biraz yüksek gibi ama sezon açıldı fiyatlar yükseliyor

2- 250 cc tüm modellerde motorlar ve yürürleri aynı ve 22 bg makinası var

3- cevap 1 in cevabında var

4- ilandaki makina fena değil aöa fiyatı 250- 500 tl kırmaya çalış o zaman makul olur
    fren diski ilk parti gelenlerde önler tek disk ve arka fren kampana geldi (yani eski tip)
    diğer gelenlerin hepsi ön çift disk arka tek disk frenler var

işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun kolay gelsin

not: birde nick ismini daha uygun sana hitap edebileeğimiz bir nick le değiştirsen daha uygun olur bence :D

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı REALİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkeze selamlar kuzeni benim spyderimi teslim aldım 4 gündür izine ayrılmıstim yarın resimleri paylaşırım fakat bu adamı ikna edemedim nikinde yazdıgi gibi kro değildir
    barış seninde gözün aydın
    bencede 250e-9 küçük kasaya verdiği paraya spyder alır karizmasıyla kasılır durur satarkende peynir ekmek gibi satar malum spyder karaborsa gidiyor

anilaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Akıtürk
    öğretmen
     Regal Raptor Spyder dd-e6 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bence boyun 1.80 den kısaysa kartal, uzunsa T gidon tercih etmen yerinde olur.

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Sayın admin cevaplar için teşekkür ederim. Bu arada boyum 1.82 fakat boyun fıtığından muzdaribim one eğik uzun süre duramıyorum bana Kartal gidon şart gibi gözüküyor. Motorumu alayım nicki değişir tanışmaya acarım başlığımı inşallah. Son soru benim beğendiğim model spyderdan daha hafif değilim?

Yani daha az yakar daha çok kaçar :mrgreen:

Kuzen çok koşarsın yakalamak için demedi deme

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Aralarında kilo bazında çok fark olmasa gerek..

(nick değişimi için yeni üyelik almanız yerine, admine yeni nickinizi bildiriniz.)
    "CaRPe DieM"

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Motorların arasında olmasa bile bizim kuzenle benim aramda bayağı bi var o fark yeter zaten :? o nereden baksan 120 kilodur, ben desen 70 kiloluk çıtırım :(

Bu arada benim Regal işi sonuçlanmak üzere yukarıda reklamı olan motorsikletçim de 6300 TL' ye 0 km 2012 250 cc 9b kartal gidon varmış yarrın akşam gidip peşinat vereceğim. Pazartesi günü de kredim çıkar kalanını tamamlarım. Bu arada aradığımda bizim siteye reklam vermişsiniz oradan aldım numaranızı diye de belirttim

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Doğruya doğru
    "CaRPe DieM"

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı Besim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motorların arasında olmasa bile bizim kuzenle benim aramda bayağı bi var o fark yeter zaten :? o nereden baksan 120 kilodur, ben desen 70 kiloluk çıtırım :(

Bu arada benim Regal işi sonuçlanmak üzere yukarıda reklamı olan motorsikletçim de 6300 TL' ye 0 km 2012 250 cc 9b kartal gidon varmış yarrın akşam gidip peşinat vereceğim. Pazartesi günü de kredim çıkar kalanını tamamlarım. Bu arada aradığımda bizim siteye reklam vermişsiniz oradan aldım numaranızı diye de belirttim
    besim hayırlı olsun yüksel abiye selam söyle

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)