Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 34 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Besim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    besim hayırlı olsun yüksel abiye selam söyle
    Aleyküm Selam yarın akşam inşallah selamınızı iletirim

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Yalnız Yüksel Bey motorun satışını yaptıktan sonra ruhsat plaka işlerine karışmıyormuş. Kendim yapmak zorundayım ama nereye neyle başvuracağım konusunda hiç bir fikrim yok konuyla ilgili daha önce açılmış bir başlık bulamadım bilgisi olan varsa küçük bir bilgilendirmeye hayır demem açıkçası...

şimdiden sağolun...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı Besim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız Yüksel Bey motorun satışını yaptıktan sonra ruhsat plaka işlerine karışmıyormuş. Kendim yapmak zorundayım ama nereye neyle başvuracağım konusunda hiç bir fikrim yok konuyla ilgili daha önce açılmış bir başlık bulamadım bilgisi olan varsa küçük bir bilgilendirmeye hayır demem açıkçası...

şimdiden sağolun...
    yüksel bey tarif edecek ama verdiği evrakları zamanın yoksa bir trafik muamelecisine verirsin o çıkarır (150 tl civarı muameleci alır) veya kendin internetten trafiğin ilğili bölümünden randevü alıyorsun evrakları trafiğe götürürsün EK2 diye bir form doldurup evraklarla beraber trafiğe veriyorsun oda sana gün veriyor o gün gidip alıyorsun kolay gelsin
    aşağıdaki linke de bakabilirsin
    http://www.regalraptor.net/forums/sh...t+%E7%FDkartma

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    yüksel bey tarif edecek ama verdiği evrakları zamanın yoksa bir trafik muamelecisine verirsin o çıkarır (150 tl civarı muameleci alır) veya kendin internetten trafiğin ilğili bölümünden randevü alıyorsun evrakları trafiğe götürürsün EK2 diye bir form doldurup evraklarla beraber trafiğe veriyorsun oda sana gün veriyor o gün gidip alıyorsun kolay gelsin
    Topu topu 2 kere trafiğe gidip gelmek gerekecek anladığım kadarıyla internetten randevu alınıyormuş sıra bekleme de yoksa kendim hallederim işyerinden 2 şer saat izin alarak.

Sağol Celil Abi...

anilaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Akıtürk
    öğretmen
     Regal Raptor Spyder dd-e6 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben de Mart'ın başında Yüksel ağabey den aldım motorumu. İşlemler ve ücretleri şu şekilde.
    1) herhangi bir axa oyak sigorta acentesine gidip, 1 yıllık trafik sigortası. 219 tl (700 lira fiyat çeken oldu, ben en ucuz bunu buldum. İsterseniz Kadikoy Şubesi'nin telefonu var.
    2) internetten ikamet adresinizdeki semte göre trafik şubeden randevu.(tavsiyem 11-12) arası almanız. Çünkü aynı gün saat 16 da ruhsat plaka ısı bitmiş oluyor. Fiyat 170 tl
    3) randevu saatinden yarım saat önce trafik şube önünde (muhakkak vardır)bir kırtasiyeci ya da fotokopiciden ek2 formu doldurma. Ben 25 tl verdim 10 liraya da yapanlar varmış.
    4) başvuruyu yapar yapmaz memurun sizi yönlendireceği yerde plaka başvurusu. 10 tl
    5) aynı gunün aksamı saat 4 te ruhsat ve plakayı alıp, Yuksel ağabeyin yanında motoru almak için soluğu alabilirsiniz.
    Konu anilaki tarafından (22.March.2013 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir.

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    barış seninde gözün aydın
    bencede 250e-9 küçük kasaya verdiği paraya spyder alır karizmasıyla kasılır durur satarkende peynir ekmek gibi satar malum spyder karaborsa gidiyor
    Aynen celil abi besimin farketmediği sey trafikte bile rahat bırakmıyorlar sürekli ilgi odağı park ettigim yerde sürekli basında insanlar toplanıyor bunların yaninda 250 cc bir motor böyleyse 600 cc leri düşünemiyorum 100 km de 18 tl lik benzin yakmıs daha rodajı tamamlanmadıği halde her yönü ile iyi bir secim yaptıgima inanıyorum herşeyden önemlisi bunu sizlerle paylasmak mükemmel bir keyif.

Sayın admin cevaplar için teşekkür ederim. Bu arada boyum 1.82 fakat boyun fıtığından muzdaribim one eğik uzun süre duramıyorum bana Kartal gidon şart gibi gözüküyor. Motorumu alayım nicki değişir tanışmaya acarım başlığımı inşallah. Son soru benim beğendiğim model spyderdan daha hafif değilim?

Yani daha az yakar daha çok kaçar :mrgreen:

Kuzen çok koşarsın yakalamak için demedi deme
    Bes umut fakirin tesellisidir yinede biz yavas gidelim bu aletlere yolda bakmaya çalışanlara eziyet etmeye gerek yok

Motorların arasında olmasa bile bizim kuzenle benim aramda bayağı bi var o fark yeter zaten :? o nereden baksan 120 kilodur, ben desen 70 kiloluk çıtırım :(

Bu arada benim Regal işi sonuçlanmak üzere yukarıda reklamı olan motorsikletçim de 6300 TL' ye 0 km 2012 250 cc 9b kartal gidon varmış yarrın akşam gidip peşinat vereceğim. Pazartesi günü de kredim çıkar kalanını tamamlarım. Bu arada aradığımda bizim siteye reklam vermişsiniz oradan aldım numaranızı diye de belirttim
    Yav arkadaslar ben hic 70 kg lik bir citir görmedim ama 120 kglik cok jön var daha moturu almadan forumu karıstirdin bide motoru alsan napicaz sana laf yetisirmi
    Konu cihan54 tarafından (23.March.2013 Saat 01:40 ) değiştirilmiştir.

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    77 Kiloluk çıtır

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Konu cihan54 tarafından (23.March.2013 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir.

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu akşam Yüksel Bey'e kaparo vereceğim. Son anda aklıma 250 daytona takıldı normalde 2509b alacaktım. Genelde eşimle beraber bineriz motora artçı olunca hangisi daha mantıklıdır. Daytona görüntü 9b ye göre çok güzel ama sanki amortisörleri küçük gibi gözüktü sarsarmı sizce çok...
    Ayrıca daha önce söylediğim gibi Spyder ın T gidonu beni zorlamıştı daytonanın gidonu sanki kartal gidona daha yakın gibi duruyor resimlerden görebildiğim bu...
    Konu Besim tarafından (23.March.2013 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu akşam Yüksel Bey'e kaparo vereceğim. Son anda aklıma 250 daytona takıldı normalde 2509b alacaktım. Genelde eşimle beraber bineriz motora artçı olunca hangisi daha mantıklıdır. Daytona görüntü 9b ye göre çok güzel ama sanki amortisörleri küçük gibi gözüktü sarsarmı sizce çok...
    Ayrıca daha önce söylediğim gibi Spyder ın T gidonu beni zorlamıştı daytonanın gidonu sanki kartal gidona daha yakın gibi duruyor resimlerden görebildiğim bu...
    besim senin boyuna daytona daha uygun daytonanın kartal gidonlu olan modelide var üzerine otur bak hangisinde rahat ediyorsan ona yönelirsin süspansiyon ve artçı rahatlığı 250e-9 eski kasalarda daha rahattır daytona ve spyder daha sert süspansiyondur ama sert süspansiyonun avantajıda yolda motor zıplamaz yola daha iyi tutunur
    ikinci elde 250e-9 kasalar artık piyasadan çekilmeye başladı artık piyasa daytona ve spyder e döndü satarken bu önemli

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)