Hocam, hoşgeldin öncelikle
Eskişehir Musaözüne gel diycem de ortalık yangın yeri gibi RR kaynayacak. Sana yazık olacak
Şaka bir yana hayalindeki RR'ye umarım bir an önce kavuşursun...
Eskişehir'e sevgiler...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Hocam, hoşgeldin öncelikle
Eskişehir Musaözüne gel diycem de ortalık yangın yeri gibi RR kaynayacak. Sana yazık olacak
Şaka bir yana hayalindeki RR'ye umarım bir an önce kavuşursun...
Eskişehir'e sevgiler...
yol yapalım yol
yok
Eskişehir
0 Rh (+)aykut Nickli Üyeden Alıntı
hoppala dakika 1 gol 1ayku arkadaşım geyik muhabbetleri bölümünde " korktmayın beni " diye bir başlığım var. baba o başlığa bi göz atarmısın rica etsem.
carvalho evet eskişehirdeyim fakat bazı dizi işlerim yüzünden bu tarihte burda olabilirmiyim emin değilim. amaaa olursam kaçırmayacağıma emin olabilirsin. gitmemem için beni tutan olursa vay halinedoğan ,gecce ,orhan ,deli çerkes ,yeniköylü_ua ,aykut ,inci ,speedygonzales
ve aslanbuçlu sağolun hoşbulduk. mesajlarınız için gönülden teşekkürler ve bundan sonrada mesaj yollayacak herkese. allah kazasız belasız ve keyif dolu sürüşler vermesi dileğimle.
caponord
Samsun
B Rh (+)beni hoşbulmadın heralde...![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
yok
Eskişehir
0 Rh (+)allahhhh en önemli kişiyi yazmamışım baba sana özel mesaj yazarım buraya be ne diyon sen gomtanım OKAN KARDEŞİME KUCAKLAR DOLUSU TEŞEKKÜRLER
http://www.youtube.com/watch?v=S9uMs4WJLR8
caponord
Samsun
B Rh (+)eyyvallah hosem mariom kardeşim......ama karıştırdın ben gomtan diiilim hee..sifil bi vatandaşım .. az da kafadan teyyareyim..... :lol:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Yananı görür allah![]()
DD-250 E-9
İstanbul
0 Rh (-)Aramıza hoşgeldin,
Inşallah bir an once RR ye kavuşursunuz.Çok keyifli ve guzel gorunumlu bir alet RR.
Bir buçuk aylık regalci olarak çok memnunum (ufak tefek ilk çalışma sorunları haricinde).
Sizinde bu güzel hazza bir an once kavuşmanızı diliyorum...
![]()
Ali Fuat Hoca
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Alifuat Hocam sizde hoşgeldiniz bittimi şehir dışı araştırma eğitim filan kavuştukmu size
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
DD-250 E-9
İstanbul
0 Rh (-)Şimdilik bitti gibi üstad,
Bu ara benim motorda bu şehirdışı işlerinden 350 km de takıldı kaldı
hakkını veremedim son haftalarda valla.
Buralardayız inşallah.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Canın sağolsun hocam daha yol yapacak çok günlerimiz olacak inşallah halledebildinizmi plakalığın ışığını
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)