Bende sizin gibiyim sevgili Hosemario
80 lerden beri hep bir motorsiklet alma isteğim vardı. tabii o zaman nerde bu kadar çeşitlilik. iş, güç , kariyer derken zamanın nasıl geçtiğini anlamadan yaş oldu 37. ne eski kazancım kaldı nede kariyerlik bir meslek, ancak hala motor isteğim var hemde fena depreşmiş şekilde
Bizim müvekiller bu motor tutkumu bildikleri için ellerine geçen bütün broşürleri bana gönderirler.bende ciğerci kedisi gibi saatlerce bakarım, hatta bir tanesi işverenime 2 adet AGV kask hediye etti.o da benim gibi ama eşinden izin çıkmıyor.karşımdaki dolabın üstüne koydum , birlikte bakıp bakıp iç geçiriyoruz.aynı müvekkile ajitasyon yaptım bir tanede benim için getiriyor.motor aldığımda boyamak ve alev deseni yapmak için bir air brush kalemi birde kompresör aldım. bu aralar deliler gibi evde elime ne geçerse boyamaya başladım.eskiden karikatür çizerdim ancak air brush kalemi bambaşkaymış.biraz özen istiyor.
istanbuldaki boyacıların aslında birer kasap oldukları bilgisini canı yananlardan duyduktan sonra , biraz can sıkıntısından, birazda kendi tarzımı yaratmak için kendi boyamı kendim yapmak gibi bir düşüncem var .kötü olursada hiç olmazsa kendim ettim kendim buldum diye avunurum.kafamdakileri yapana kadar denemelerime devam ederim.
yetmedi RR farlarının aydınlatmasında şikayetler olduğu için ve RR de farında kullanmak için bir Xenon far takımı aldım.bu hafta sonuda kıyafetleri almayı planlıyorum.Motorda kısmetse A2'yi aldıktan sonra . yani kısmetse eylül ayı gibi .forumda 400 CC nin haberi var.%37 lik Ötv sonucu perakende satış fiyatı abartı olmazsa 400 CC de alabilirim.ve alır almaz boyamaya kesmeye biçmeye başlıyorum. bu aralar tuning ve modifiye sitelerinde RR ye adapte edilebilecek parça bakmaktan geceleri yarasa moduna geçtim.uyumuyorum.
yanlız ben sizin gibi RR için şaheser diyemiyorum. bence kaba inşaat gibi . siz ihtiyaçlarınız doğrultusunda şekillendirebiliyorsunuz.tam isteklerinize hitap eden aksesuralar takıldıktan sonra şaheser oluyor.benzerlerine göre fiyat avantajı olmasıda bu yüzden. bence her motor böyle olmalı.fabrikanın standartlarına göre değil kullanıcının standartlarına göre şekillenmeli. ihtiyacım olmayan veya varlığından bile haberim olmayıp, kullanmadığım bana hitap etmeyen özelliklerin olmasının kimseye faydası olmaz.
Evim ile işyerim arası 10 dakika ( Feriköy- Osmanbey - İstanbul ) ( Bazen yolda Agresus'u görüyorum zannediyorum.bir gün denk gelirsem soracağım ) ancak araba ile park yeri bulmam 1 saat kadar sürüyor. Hayat zaten yeterince yorucu birde trafikte büsbütün çıldırmaya başladım.2006 Range Rover bile bu trafikte veya arazide kesmiyor artık. bu saatten sonra beni ya RR ya da Uzay mekiği paklar. ( çok mu attık ne? )