Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Yiğit Demir
    öğrenci
     Regal Raptor DD250E9B
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Kask seçimi ?

Merhaba arkadaşlar geçen hafta ls2 çeneden açılır kask aldım XXL ama 10dk falan yanak padlerini söküp gezdik sonrasında eve dönünce kulağımın yara olduğunu gördüm bende padlerle denedim fakat padleride takınca 10dakikanın sonunda korkunç bir baş ağrısı yaptı bende ertesi gün aldığım yere iade ettim 210tl e aldım 195tl e iade ettim kredi kartı ile almıştım düştüler . O gün canım fena halde sıkkın olduğu için satıcıylada anlaşamadım hemen iade edip çıktım . Şöyle geniş başta ağrı yapmayacak güzel bi kask arıyorum gözlük kullanıyorum sıkıntı yapmayacak varmı bildiğiniz tavsiye edeceğiniz . Ls2 cruiser modeli alsam diye düşündüm onunda çene kısmı boş olduğu için sakat göründü gözüme . Son şık önü açık kask ama oda koruma konusunda tartışılır .

daytona250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaan Gülcan
    Serbest
     Regal Raptor Daytona 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    sanki kask bedeniyle ilgili bir sorun olmuş gibi geldi bana..

nazi kaskından tutun çene açılır kaska her tür kask kullandım, motor fullface yani kapalı kaskla güvenli biçimde kullanılır..

ben ls2 blade kullanıyorum siyah cam ile..fullface kapalı bir kask..hava kanalları ve kafaya oturması gayet güzel..yanlız kaskı alırken denediğinizde bedeni doğru seçmek çok önemli..bazen satıcılar maalesef ellerindeki kaskı satabilmek amacıyla yanlış bedene yönlendirebiliyorlar, deneyip emin olmadan almayın..

son bir hatırlatma; kasklarda raf ömrü 2 senedir, kaskın içindeki malzeme deformasyona uğrar, üretim tarihine bakarak günümüze en yakın tarihten almaya dikkat edin.

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    yiğit sanrım kardeşim senin ebatlar biraz büyük yani xxl kask alıpta halen kafasına dar gelip kask arayan ilk defa duydum ama kask satan yerlere gidip deneyerek alırsan sanırım kendine uygun kaska kavuşabilirsin marka olarak ls2 uygun ve güvenilir birde marushin alabilirsin geçen gün bir arkadaşımda vardı ve kalitesi şahane güvenlik üst seviyede... fiyat konusu biraz yüksek ama tavsiye edebileceklerim bunlar ve dediğim gibi deneyerek al...

BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN
    HER YERE GİDİLİR !!!

Yiğit Demir
    öğrenci
     Regal Raptor DD250E9B
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı marlox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yiğit sanrım kardeşim senin ebatlar biraz büyük yani xxl kask alıpta halen kafasına dar gelip kask arayan ilk defa duydum ama kask satan yerlere gidip deneyerek alırsan sanırım kendine uygun kaska kavuşabilirsin marka olarak ls2 uygun ve güvenilir birde marushin alabilirsin geçen gün bir arkadaşımda vardı ve kalitesi şahane güvenlik üst seviyede... fiyat konusu biraz yüksek ama tavsiye edebileceklerim bunlar ve dediğim gibi deneyerek al...
    ls2 xxl oluyorda sıkıyordu baş ağrısı yaptı . daha geniç sıkmayan bişi istiyorum . nazi kaskı alasım geldi oda güvenilirlik konusunda tartışılır.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    mrh. yigit bence kaskın bedeni uygun değildi birde kaskı ilk aldığında kafana sıkı sıkı girer öylede olmalıdır çünki kısa zamanda kaskın içi kafana göre yer yapar ve zamanla genişler doğru beden kask ilk günler rahatsız eder ama kısa sürede kafan alışır
    ama rahat edemiyorsan miğfer değil ama benim gibi yarım kaskta kullanabilirsin bizim makinalar sürat makinası olmadığından yeterli gelir

Yiğit Demir
    öğrenci
     Regal Raptor DD250E9B
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mrh. yigit bence kaskın bedeni uygun değildi birde kaskı ilk aldığında kafana sıkı sıkı girer öylede olmalıdır çünki kısa zamanda kaskın içi kafana göre yer yapar ve zamanla genişler doğru beden kask ilk günler rahatsız eder ama kısa sürede kafan alışır
    ama rahat edemiyorsan miğfer değil ama benim gibi yarım kaskta kullanabilirsin bizim makinalar sürat makinası olmadığından yeterli gelir
    sağolun hocam 250cclik makine alıcam pazartesi günü inş. kaskıda halledeyim dedim açık kask sakıncalı olmaz dimi ? gerçi siz benden iyi bilirsiniz .

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı yigido2626 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağolun hocam 250cclik makine alıcam pazartesi günü inş. kaskıda halledeyim dedim açık kask sakıncalı olmaz dimi ? gerçi siz benden iyi bilirsiniz .
    ben hiç kapalı kask kullanmadım beni rahatsız ediyor açık kaskla ufak tefek vukatlarda sorun yaşamadım

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Ben bu kaskı almayı düşünüyorum ne dersiniz ?

http://www.aliexpress.com/item/New-O...664451604.html

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

Ultragore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

enes parlar
    gıda mühendisi
     mct 250 cc
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Geçen hafta internet üzerinden antalyadan free m marka çene açılır kask aldım kargoyuda onlar ödüyor 85 lira :D gerçekten fiyatına göre çok kullanışlı

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Ultragore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen hafta internet üzerinden antalyadan free m marka çene açılır kask aldım kargoyuda onlar ödüyor 85 lira :D gerçekten fiyatına göre çok kullanışlı
    enes hayırlı olsun güle güle kullan ama free m ler çok zayıf kasktır dikkat et

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)