Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu arada motoru kurulamadan bırakma yarın yıkatırsan en azından kompresörle hava bas çabuk kurur birde sprey almalısın pas giderici+pas önleyici pası direk söküyor sonrasında bez ile uyguluyorsun bir dahaki yağmurda koruyor.Ben yinede yağmurda kullanmamaya çalışıyorum örneğin bugün motorla işe geldim Cevahire akşam kapanış olduğumdan şu anda yağmur var cevahir kapalı otoparkda bırakıcam.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    besim sıkıntının çözülmesine sevindim geçmiş olsun şimdi tadını çıkarma zamanı başlıyor
    yarın küpüklü basınçlı suyla yıkatırsın bir şey olmaz sadece deponun altına direk su tutmasınlar orada elektirik tesisatları var

Besim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    besim sıkıntının çözülmesine sevindim geçmiş olsun şimdi tadını çıkarma zamanı başlıyor
    yarın küpüklü basınçlı suyla yıkatırsın bir şey olmaz sadece deponun altına direk su tutmasınlar orada elektirik tesisatları var
    Sağol Celil Abi,

Maşallah seni tanımayan yok Ali usta tanıyor hadi onu geçtim çıraklarını kadar tanınıyorsun. Bu konuda bu kadar tanınan ve tecrübeli birinin aramızda olması çok sevindirici.

anilaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Akıtürk
    öğretmen
     Regal Raptor Spyder dd-e6 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Besim ahkam kesmek gibi olmasın ama bence rodajda motoru cok zorlamışsın. Ben de 20 gün önce Yuksel ağabey den aldım motorumu. Dün 300 bakımına Ali ustaya götürdüm. 5. Viteste 60 km nin üzerine çıkmadığım halde, rodaj yağını bir görmeliydin. İçi altın tozu gibi çapak doluydu. Dün makinanın yağını ve bujilerini değiştirdim, titreşim sorunu bende özellikle motor soğukken yapıyordu, şimdi Ali abi kademeli olarak 80 hatta 100 lere çıkmamı söyledi. Ben de çıktım, titreşim filan kalmadı. Söyleyeceğim o ki ilk yağ değişimine kadar bisiklet sürüyormuş gibi takıl.

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı anilaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Besim ahkam kesmek gibi olmasın ama bence rodajda motoru cok zorlamışsın. Ben de 20 gün önce Yuksel ağabey den aldım motorumu. Dün 300 bakımına Ali ustaya götürdüm. 5. Viteste 60 km nin üzerine çıkmadığım halde, rodaj yağını bir görmeliydin. İçi altın tozu gibi çapak doluydu. Dün makinanın yağını ve bujilerini değiştirdim, titreşim sorunu bende özellikle motor soğukken yapıyordu, şimdi Ali abi kademeli olarak 80 hatta 100 lere çıkmamı söyledi. Ben de çıktım, titreşim filan kalmadı. Söyleyeceğim o ki ilk yağ değişimine kadar bisiklet sürüyormuş gibi takıl.
    Anıl neden ahkam kesmek gibi olsun Ben çok merak ediyorum 300 bakımından sonra titreşimde ne fark edeceğini herkes titreşimde bayağı fark olduğunu söylüyor. İnşallah dediğiniz gibi olur.

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı REALİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada motoru kurulamadan bırakma yarın yıkatırsan en azından kompresörle hava bas çabuk kurur birde sprey almalısın pas giderici+pas önleyici pası direk söküyor sonrasında bez ile uyguluyorsun bir dahaki yağmurda koruyor.Ben yinede yağmurda kullanmamaya çalışıyorum örneğin bugün motorla işe geldim Cevahire akşam kapanış olduğumdan şu anda yağmur var cevahir kapalı otoparkda bırakıcam.
    Yas kurulmadım yarın aksam yıkatacagim. Yağmurda kullanmadan olmaz ben çok zevk aldım. Sana da tavsiye ederim. Sadece on freni hiç kullanmamak gerekiyor dün geceki ufak bir tecrübeyle sabittir. Yağmuru görünce sadece arka frenin varmış gibi hareket etmek gerekiyor. Bende scooter dan geçme oldugum için ayakla frene basmayama alışık değilim onu ayarlamaya zorlandım.

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Son durmumuz budur

Birazdan Besimle Cevahirde buluşup Ali ustaya gidicez ben ilk defa tanışıcam herkezden selam götürürüm
    Konu cihan54 tarafından (02.April.2013 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    On numarasınız beyler.. Tekeriniz düz bassın, yakın ortalığı Ali ustaya Raptorriders'ın selamı var dersiniz
    "CaRPe DieM"

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)