Bu sabah motora çalıştırdım nişantaşına doğru yola çıktım fakat ne zaman ha motor ısındı deyip jikleyi kapasam motor stop etmeye başladı. Hatta yolda vites değiştirmek için gazı kestiğim arada bile stop ediyordu. Mecbur jikleyi yarıya kadar açıp öyle gittim geldim. Herhalde rolantisi düşük diye düşündüm bakındım rolanti ayarının düğmesini bulamadım. Daha sonra bizim evin yakınında bir motorcu var oraya uğradım. Bu motorun rolanti ayarı nereden yapılır stop ediyor dedim, adam hemen gösterdi ayar düğmesini hatta ayarını beraber yaptık biraz yükselttik uygun bir rolantide tamamdır dedik. Sonra hareket etmek için gazı açtığımda rolanti bir aanda yükseldi ve motor bağırmaya başladı gazı bırakmama rağmen düşmedi. Adam rolantiyi düşürdü bu sefer stop etti. Tekrar rolantiyi yükselttik uygun bir ayarda tamamdır dedik gazı açınca yine yükseldi rolanti ve düşmedi. Gaz kolu takılı filanmı kalıyor dedim değil gayet güzel bırakıyor ama bir kere gaz verince rolanti yükseliyor. Bende tekrar düşürüp jikleyi açıp o şekilde eve götürdüm motoru. Sözde motorla işe gidecektim :( Neyse arabaya atladım işe geldim. Ali ustayı aradım az önce durumu izah ettim hortumu patlamıştır dedi. 1 Günlük motor yaw çok moralim bozuldu ne hortumudur patlayan onu da bilmiyorum.