Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk başta ben de zincir bolluğunu düşündüm. Ama hem motorun daha 150km'de olması hem de tecrübeli birine inceletmeni değerlendirdim. O kişi en azından zincirin fazla bol olduğunda bu durumu anlayabileceğini düşündüm. Ve de daha 150kmde olan motorun o kadar kolay zincir salmayacağını düşündüm.

Doğru muyum sayın çok saygıdeğer Celil bey abi efendi beyefendi :lol:
    Doğrudur ama yinede kontrol etmek gereklidir

Besim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Ali usta gazın boşluğunu aldı benim sorun çözüldü. Ama Baris in viteste atma sorunu çözülmedi maalesef Ali usta bize Emre motora götürüp garantiden yaptırmamızı söyledi. Bu konu bizi biraz uğraşıracak galiba bu aksam gelirken ne zaman rampa çıksak Barış'i kaybettim aynada her rampada istisnasiz düştü bosa. :(

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    Alıntı Besim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ali usta gazın boşluğunu aldı benim sorun çözüldü. Ama Baris in viteste atma sorunu çözülmedi maalesef Ali usta bize Emre motora götürüp garantiden yaptırmamızı söyledi. Bu konu bizi biraz uğraşıracak galiba bu aksam gelirken ne zaman rampa çıksak Barış'i kaybettim aynada her rampada istisnasiz düştü bosa. :(
    besim senin sorunun haledilmesine sevindim
    barış ın motor için her seferinde motoeland a götürmeniz gerektiğini yazdım işlem garantiden yapılacagından ali bulaşmaz motorland a götüp bırakın 2-3 günde garantiden halleder verirler

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Wink

Alıntı Besim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet canım sıkıldı motor daha 500 de sıfır makinada bunu yasamak hos değil sanırım bu durum kronik cumaya kadar kullanmıyacagım cumada götürüp bırakıcam bu günün en güzel seyi Ali abinin orda Eralpla karsılasmamız tanismamiz oldu hep beraber kolayı bira niyetine içtik

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu arada bujiyi değistirdim Besim hasdal yolunda olanları anlatsı biraz gaz veriyim dedim ibre 140 dı

serhatsezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serhat Sezer
    Endüstri Mühendisi
     Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Benim Spyder da da vitesten atma problemi vardı. Celil Abi 'nin dediği gibi motorland a götürdüm, 2 gün sonra geri aldım makinayı. Üzerine 700 km yol yaptım, hiçbir problem yok. Garantiden hallediyorlar, problemi zaten biliyorlar. İnsan sıfır motor aldığında böyle bir problemle karşılaşmak istemez tabi ama çok canını sıkma, en azından kesin çözümü var

Alıntı REALİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet canım sıkıldı motor daha 500 de sıfır makinada bunu yasamak hos değil sanırım bu durum kronik cumaya kadar kullanmıyacagım cumada götürüp bırakıcam bu günün en güzel seyi Ali abinin orda Eralpla karsılasmamız tanismamiz oldu hep beraber kolayı bira niyetine içtik

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)