hayırlısı olsun... daytona dan memnun kalacağından eminim yağ sıcaklık, hararet devir göstergesi müşürleri motorumuzda yok ama akü göstergesini rahatlıkla takabilirsin.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Altan aamıza hoş geldin :D
arkadaşlar sorularını cevaplamış
2013 modellerde bir fark yok diye biliyorum spyder ve daytona nın motor ve yürür aksamları aynı sadece kasa farklı uzun boylular spyder de daha rahat ediyorlar ama tercih tamamiyle kişinin tarzına bağlı
parça servis konusunda hiç sıkıntımız yok ikinciel piyasası çok iyi (özellikle spyder in)
aksesuar olarak koruma demiri hararet ve devir saati yok özel yaptırman lazım diğerleri var son karar senin hayırlısı olsun![]()
Regal Raptor Daytona 250
İzmir
A Rh (+)arkadaşlar gerekenleri söylemişler, şöyle bir ilave yapayım, daytona sürücüsüyüm, 190 boyum, 90 kgdayım, makina altımda ufak kalmıyor, sürüş çok rahat, ufak kalmaz altında

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Tanişma bölümüne nasıl geliyoruz bende yeni katıldım

🤟🤟🤟🤟🤟
B Rh (+)selamün aleykum celil abi yine bir sorum olacak tepo kısmından yanı ön kısımdan bır ıkırtı sesı gelıyor rolentıde calıstıgında o ses gelmıyor hafiz gaz verdıgımde ve ilerlerken geliyor nerden geldıgını anlamadım.

🤟🤟🤟🤟🤟
B Rh (+)Zannetmiyorum yakıt depoyu alt kısmından sıkıca tutugum zaman ses azalıyor hatta kalmıyor tamamen gidiyor

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba zafer sayfanın üstündeki forum başlığına gir orada sorununla ilğili başlığa sorununu yazabilirsin
tanışma başlığı linkini aşağı yapıştırıyorum
http://www.regalraptor.net/forums/ne...newthread&f=27
YOK
Çanakkale
AB Rh (+)2013 daytonaya ne kadar verdin nasıl ücretlendirdin yazabilirmisin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)