Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

altan ay
    kamu
     rr 350 daytona
     mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

mrhb arkadaşlar aranızda yeniyim

2013 daytona 350 sipariş ettim 1 ücretini ödedim 1 ay sonra gelecek dediler.2013 modelleri gümrükten.2013 de fark varmı ve iyi bir tercih yaptımmı tam bilemiyorum.ama bu fiyatta başka alternatif yok sıfır motor olarak chopper tarzı.ayrıca daytona 350 mi yoksa spyder 350 mi? ayrıca bu motorlarda parça sıkıntısı yaşarmıyım parça temini kolaymı ve çok çabuk arıza verirlermi normal kullanımda.ve bu motorlara aksesuar ekliyebiliyormuyuz motor koruma demiri,ön ve arka palet ayaklık,arka sisy bar sele,ön cam,yan çanta heybe demirleri,radyatör koruma demiri.ayrıca hararet göstergesi,motor devir saati,benzin göstergesi,akü vb.yardımcı olabilirmisiniz.şimdiden teşekkürler.

boxerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gürbüz görkem
    Yönetici
     yok
     istanbul Avrupa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    bu soruları sormak için birazcık geç kalmamış mısın abicim sence de?

zaten motoru sipariş etmişsin...

regal motorları iyidir ama keşke en azından modellere binip bir deneseydin
    Popcular dışarı...

altan ay
    kamu
     rr 350 daytona
     mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşekkürler boxerboy motor 1 ay sonra gelecek siparişi verdim değiştirebilirim spyder yada daytona yada 2013 farklı bir kasa varsa oda olabilir.mayısın ilk haftası geliyor.2013 ler farklı dediler 2012 ler tükenmiş.
    peki bu aksesuarlar hakkında bilgin varmı

gürbüz görkem
    Yönetici
     yok
     istanbul Avrupa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ALTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler boxerboy motor 1 ay sonra gelecek siparişi verdim değiştirebilirim spyder yada daytona yada 2013 farklı bir kasa varsa oda olabilir.mayısın ilk haftası geliyor.2013 ler farklı dediler 2012 ler tükenmiş.
    peki bu aksesuarlar hakkında bilgin varmı

boyun uzun ise spyder al derim. ben 184 üm ve spyder kullanıyorum.(sanırım 175 cm ve üzeri bu modeli sürmekte sorun yaşamaz) hiç bir sorun yaşamadım... ayrıca daha hırçın asabı bir havası var bence bu modelin...

daytona birazcık daha farklı. daha spor tarzda. daha kısa spyder a göre. zaten motorları aynı her ikisininde...

aksesuar olarak da bişeyler yaptırabilirsin tabiki.. nette resimler araştır hoşuna giden bişeyler bulursun mutlaka.

ayrıca tanışma başlığı açıp kendini tanıtırsan çok memnun oluruz
    Popcular dışarı...

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Altan abi aramıza hoşgeldin öncelikle " tanışma" başlığında kendinden söz edersen seviniriz. Aileye kimin katıldığını bilmek iyi olur hem ayrıca seni tanırsak hangi modelle daha uygun olacağına dair belki bir fikir verebiliriz .....
    Şimdi gelelim sorduklarina RR 'lar neredeyse büyük makineler kadar iyidir yani büyük makinelerin bir alt basamağı diyebiliriz kesinlikle 2/3 milyarlik motorlardan kat kat iyidir
    Parça sıkıntısı cekmezsin
    Kolay kolay arıza yapmaz tabi bu biraz şans işi de olsa benim forumda yazılanlardan anladığım ortalama 20000 km ye kadar seni üzmüyor
    Tabiki yan çanta vs ne istersen takabilirsin ama özellikle ön demiri kendin yaptırmak zorundasın çünkü yok en azından spyder için yok
    Hangi model konusunda eğer kafana yattiysa seni kararsızlığa itmek istemem ama bize motordan ne beklediğini anlatirsan yardımcı oluruz mesela spyder custom gibi bir havaya sahip ama arka süspansiyon çok zayıf ....senin için ne önemli mesela ...

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Bu arada 2013 modellerin pek bi farkı yok diye biliyorum ama bu konuda esas bilgiyi fuara giden Arkadaşlardan alabiliriz

altan ay
    kamu
     rr 350 daytona
     mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    boxerboy bendede o sorun var bende 1 90 boy ve 95 kilodayım spyder ve daytona arasında biraz kararsızlık var spyder güzel uzun ama biraz zayıf ön maşa cok uzun.daytonada bahsettiğin gibi biraz kısa ama tok duruşu var.muhtemelen daytonayı seçecegim.2013ler farklı olabilir dedi bayii.eger farklı bir kasa varsa farkını verip onuda alabilirim.tabi 2013 ler konusunda bilgi yok galiba şuan.

altan ay
    kamu
     rr 350 daytona
     mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşekkürler mrtckrt biraz cruıse tarzı 1 yıl içindede cc yüksek bir cruise geçmek niyeti var bu yüzden muhtemelen motorda fark yoksa daytona olabilir
    biraz kısa ama ne parsın şimdilik böyle.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Hoşgeldin mersine selamlar. Tanışma bölümüne de bekleriz

Sorularının büyük kısmını arkadaşlar saolsunlar başarılı bir şekilde cevaplamışlar. Boy kilo kısmına yani fiziğe bakarsak spyder daha uygundur diyebilirim. Ama Daytonayı kafaya koymuşsun gibi görünüyor. :| Hayırlısı olsun..

Saydığın aksesuarlardan sadece radyatör korumayı takanı duymadım. Diğer hepsinden takanı duymuşluğum var. Fakat bazıları standart aksesuar değil. Mesela motor koruma demiri, hararet göstergesi, motor devir saati gibi aksesuarlar kendi imkan ve araştırmalarınla bulabileceğin malzemeler. Diğer saydıkların standart olarak aksesuar arayınca bulabilirsin.

Regal Raptorda yedek parça ve servis ağı sıkıntısı yaşamazsın. (Mersin'de servis var mı, kaç tane var orasını bilemiyorum ama :? ) Yeni modellerde fark yok. Extra talep üzerine airbrush ekleyebiliyorlar sadece
    "CaRPe DieM"

gürbüz görkem
    Yönetici
     yok
     istanbul Avrupa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    bence yinede iki modele de binip aynı açılardan resimler çekip karşılaştır. yandan ve önden mesela... otur bak pc den incele...kararını ver...190 boy ise ben yine spyder derim, çünkü bacakların bayaa uzun olmalı. daytona sana ufak gelebilir benden söylemesi.. karar senin :D
    arkadaşımın 150cc 2F regali var...sığamadım
    Popcular dışarı...

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)